Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Yhden postilaatikon teline Finnbear
Yhden postilaatikon teline Finnbear
SÄÄSTÄ 5%

Yhden postilaatikon teline Finnbear

65,55 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,45 €
Norm. 69,00 €
Saatavuus
Varastossa
Finnbear postilaatikon teline yhdelle postilaatikolle. Pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikon tarvittavat pultit ja vastakappaleet. Finnbear postilaatikon teline on käytännöllinen ratkaisu postilaatikon asentamiseen. Pakkauksessa on kaikki tarvittavat osat, ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102247061
EAN
6438014246949
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Finnbear postilaatikon teline yhdelle postilaatikolle. Pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikon tarvittavat pultit ja vastakappaleet. Finnbear postilaatikon teline on käytännöllinen ratkaisu postilaatikon asentamiseen. Pakkauksessa on kaikki tarvittavat osat, kuten vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikon kiinnittämiseen tarvittavat pultit ja vastakappaleet. Maakiilat eivät sisälly!

Tämä teline on suunniteltu yhden postilaatikon käyttöön ja sen avulla voit kätevästi asentaa postilaatikon haluamaasi paikkaan. Telineen mitat (K x L x S) ovat 100 x 44 x 5 cm, mikä mahdollistaa sen sijoittamisen monenlaisiin tiloihin.

Finnbear postilaatikon teline tarjoaa käytännöllisen ja kestävän ratkaisun postilaatikon asennukseen. Sen avulla voit pitää postisi järjestyksessä ja turvassa sekä lisätä kotisi tai työpaikkasi käytännöllisyyttä. Telineen helppo asentaminen ja tarvittavien osien sisältyminen pakkaukseen tekevät siitä käyttäjäystävällisen ratkaisun postilaatikon asennukseen.

Mitat (K x L x S): 100 x 44 x 5 cm.

Näytä lisää tuotteita
Postilaatikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?