Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat

Tarinamme

Luotettavan ja turvallisen ostamisen puolesta jo vuodesta 1997!

 

Isossakyrössä alkunsa saanut haave tuoda asiakkaalle edullisesti käyttötavaroita on nyt siirtynyt verkkoon! Toimimme edelleen Isossakyrössä, vaikkakin varastoja löytyy useammasta sijainnista, ja olemme täysin suomalainen yritys. Yli 20 vuoden kaupan alan kokemus takaa asiakkaalle asiantuntevan henkilöstön, tekee ostoksista helppoa ja aikaa jää muuhunkin kuin shoppailuun. 

 

Alkuaikoina erityisesti työkaluihin keskittynyt yritys pitää sisällään nyt suurta tuotevalikoimaa ja on ehdottomasti koko perheen kauppapaikka. Verkkokauppamme laaja valikoima ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi ja edulliset hinnat tekevät ostamisesta mukavaa.

Useat toimitustapamme myös tekevät verkko-ostoksista helppoa – valitse vain sinulle sopiva toimitustapa. Suuret rahtituotteet toimitetaan suoraan teille kotiin tehden myös isojen pakettien tilaamisesta sujuvaa. 

 

Turvallisuus on meille tärkeää, jonka vuoksi meillä on käytössä turvalliset maksutavat Paytrailin ja Collector Bankin kautta sekä vahvat salaustekniikat verkkosivustolla. Voit huoletta ottaa mukavan asennon tuolissa ja sukeltaa verkkokaupan syvyyksiin. 

 

Yrityksemme on Kauppalehden Menestyjät 2020-sertifikaatin ansainnut yritys.

Menestyjät sertifikaatti on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.


Tunnuslukuvertailujen perusteella on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten, että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. 

 

Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. 

 

Ja myös 2015–2020 Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin ansainnut yritys.

Yritys on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen yllä mainittuina vuosina ja se oikeuttaa tähän erikoissertifikaattiin. 

Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?