Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat

Toimitus- ja maksutavat

Toimitus- ja maksutavat

 

Matkahuollon toimitukset:


Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 

Huom.! Paketin ollessa liian suuri automaattiin tai automaatin ollessa täynnä, paketti ohjataan toiseen lähellä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen. Matkahuollon pakettiautomaattiin voidaan toimittaa vain yhden kollin tilaukset. Jos tilauksen koko on isompi kuin 61cm tai tilaus on useammassa kuin yhdessä osassa, Matkahuolto siirtää lähetyksen automaattisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Vastaanottaja saa tiedon muutoksesta saapumisilmoituksessa.


Nouto Matkahuollon pakettipisteestä

Valitessasi Matkahuollon pakettipisteen, tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on yli 1000 kautta maan. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saat ilmoituksen noudosta tekstiviestinä.

 

Matkahuollon jakopaketti

Soveltuu erityisesti yrityksille perille toimitettaviin lähetyksiin. Jaetaan vastaanottajille perille arkisin klo 8–16 välisenä aikana toimitusaikaa erikseen sopimatta.


Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

 

Matkahuollon toimitus kotiovellesi

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Muista antaa puhelinnumerosi jakelun sopimiseksi. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

 

Katso tästä lähin matkahuollon palvelupiste: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Matkahuollon lähetyksen seuranta: https://www.matkahuolto.fi/seuranta

 

Voit halutessasi muuttaa tilauksesi noutopistettä Matkahuollon Paketit-sovelluksella ja verkkosivuilla ennen kuin kuljetus on alkanut.

 

Postin toimitukset:

 

Nouto Postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys.

 

Nouto Postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys.

 

Postin kotiinkuljetus
Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

 

Maksupalveluntarjoaja (Paytrail)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta  

 

Mikä Paytrail on?

Paytrail on vuonna 2007 perustettu suomalainen maksupalveluntarjoaja. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä. Paytrailin kautta on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron edestä. Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu.

 

Verkkokauppojen lisäksi Paytrail hoitaa myös Valtiokonttorin suomi.fi-palvelun maksuliikenteen. Muun muassa suomalaiset kunnat, Trafi sekä Patentti- ja rekisterihallitus kuuluvat palvelun piiriin.

 

Paytrail työllistää noin 80 asiantuntijaa ja sen pääpaikka on Jyväskylässä. Yritys on listattu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Paytrail on osa pohjoismaista Nets-ryhmää.

 

Valittavana olevat maksutavat:
Suomalaisten pankkien verkkomaksu

OP

Nordea

Handelsbanken

Säästöpankki

Oma SP

S-Pankki

POP Pankki

Aktia

Ålandsbanken

Danske Bank

 

Yleisimmät luottokortit

Luottokorttimaksaminen on sujuvaa ja turvallista. Käytössäsi ovat maksun todentamispalvelut, jotka lisäävät turvallisuutta.

Visa

MasterCard

American Express

 

Mobiilimaksutavat

Helppokäyttöisillä mobiilisovelluksilla maksaminen onnistuu nopeasti ja paikasta riippumatta.

MobilePay

Pivo

Siirto

 

Lasku- ja osamaksutavat

Walley (Collector)

Jousto

OP Lasku

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?