Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Virtausmittari, digitaalinen
SÄÄSTÄ 5%

Virtausmittari, digitaalinen

40,74 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 2,14 €
Norm. 42,88 €
Saatavuus
Varastossa
Digitaalinen virtausmittari on korkealaatuinen ja luotettava mittalaite, joka on suunniteltu nestemäisten polttoaineiden, kuten dieselin, kerosiinin ja bensiinin, virtauksen mittaamiseen. Mittari on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2643
EAN
6430074694562
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Digitaalinen virtausmittari on korkealaatuinen ja luotettava mittalaite, joka on suunniteltu nestemäisten polttoaineiden, kuten dieselin, kerosiinin ja bensiinin, virtauksen mittaamiseen. Mittari on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden käytössä.

Virtausmittarin laakerit on valmistettu kestävästä keraamisesta materiaalista, ja akseli on tehty volframikarbidista. Tämä varmistaa tarkan ja sujuvan virtausmittauksen ilman kitkaa tai vääristymiä. Roottori on valmistettu PVDF-materiaalista, joka on erinomaisen kemiallisen kestävyyden ja lujuuden ansiosta sopiva nestemäisten polttoaineiden mittaukseen.

Virtausmittarissa on BSPN/INPT1" liitännät, jotka mahdollistavat helpon ja luotettavan liittämisen polttoainejärjestelmään. Mittarin virtauksen suuruus on säädettävissä alueella 10 - 120 litraa minuutissa, ja mittaus on erittäin tarkka, jossa mittausvirhe on vain ±1,5%. Toistettavuus on erittäin korkea, ±0,1%, mikä tarkoittaa, että mittarin antamat lukemat ovat johdonmukaisia ja luotettavia.

Virtausmittari kestää korkean paineen, jopa 21 barin / 2,1 MPan / 300 psin paineessa, mikä tekee siitä sopivan vaativiin polttoainejärjestelmiin. Sen kestävä rakenne ja tarkka mittaus tekevät siitä luotettavan valinnan polttoaineen virtauksen seurantaan ja mittaukseen erilaisissa sovelluksissa.

Tämä digitaalinen virtausmittari tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden polttoaineen virtauksen mittaamiseen. Sen tarkat mittaukset ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan teollisiin, kaupallisiin ja kuluttajakäyttöön liittyviin sovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa polttoaineen virtauksen seurantaa ja mittauksia.

Ominaisuudet:
Virtausmittari digitaalinen
Helppolukuinen näyttö
Materiaali alumiini
Keraaminen laakeri
Akseli volframikarbidi
Roottori PVDF
Liitännät BSPN/INPT 1"
Sopii diesel, kerosiini, bensiini
Virtauksen suuruus 10-120 l/min
Mittaustarkkuus +/- 1,5 %
Toistettavuus +/- 0,1 %
Paine 21 bar / 2,1 MPa / 300 psi

Näytä lisää tuotteita
Käsityökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?