Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Viilapenkki 150mm
SÄÄSTÄ 5%

Viilapenkki 150mm

137,75 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 7,25 €
Norm. 145,00 €
Saatavuus
Varastossa
Korkealaatuinen viilapenkki alasimella Tämä korkealaatuinen viilapenkki alasimella on erinomainen työkalu monipuoliseen työskentelyyn. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn. Viilapenkin ominaisuudet tekevät siitä erittäin toimivan ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
DBB6080
EAN
6419773631696
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 18,80 €
Rahti 28,80 €

Korkealaatuinen viilapenkki alasimella Tämä korkealaatuinen viilapenkki alasimella on erinomainen työkalu monipuoliseen työskentelyyn. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn. Viilapenkin ominaisuudet tekevät siitä erittäin toimivan ja käyttäjäystävällisen valinnan erilaisten metallitöiden ja viilaustöiden tekemiseen.

Viilapenkin leukojen maksimi aukeama on 150 mm, mikä mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan työskentelyn eri kokoisten esineiden kanssa. Tämä tekee viilapenkistä erityisen hyödyllisen ja monikäyttöisen työkalun erilaisten projektitöiden ja korjaustöiden suorittamiseen.

Lisäksi viilapenkissä on kätevä alasimella varustettu pää, joka lisää sen käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta. Alasin mahdollistaa esimerkiksi taivutus- ja nuijimistyöt, jolloin viilapenkki on vieläkin monipuolisempi ja hyödyllisempi työkalu metallitöiden tekemiseen.

Ruuvipenkin 12 kuukauden takuu kertoo valmistajan luottamuksesta tuotteen laatuun ja kestävyyteen. Tämä antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuutta hankkiessasi tämän laadukkaan viilapenkin työkaluvalikoimaasi.

Tämä 150 mm viilapenkki alasimella on korkealaatuinen ja monikäyttöinen työkalu, joka sopii erinomaisesti erilaisten metallitöiden, viilaustöiden ja korjaustöiden tekemiseen. Sen vankka rakenne ja laadukkaat ominaisuudet tekevät siitä kestävän ja luotettavan kumppanin monenlaisiin projekteihin. Olipa kyseessä ammattikäyttö tai harrastaminen, tämä viilapenkki täyttää odotuksesi ja auttaa sinua saavuttamaan tyydyttävät tulokset työskentelyssäsi.

Ominaisuudet:
Leukojen max. aukeama 150mm
Ruuvipenkin takuu on 12 kuukautta

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?