Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Viila- / ruuvipenkki 150 mm
Viila- / ruuvipenkki 150 mm
SÄÄSTÄ 5%

Viila- / ruuvipenkki 150 mm

73,81 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,89 €
Norm. 77,70 €
Saatavuus
Varastossa
Korkealaatuinen viilapenkki alasimella Tämä laadukas ammattitason ruuvipenkki on valmistettu kestävästä valuraudasta ja se soveltuu erinomaisesti monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Sen vahvat ja leveät leukojen avautuvat maksimissaan 155 mm, mikä tekee siitä sopivan ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2250
EAN
6430074690953
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 11,80 €
Rahti 24,80 €

Korkealaatuinen viilapenkki alasimella Tämä laadukas ammattitason ruuvipenkki on valmistettu kestävästä valuraudasta ja se soveltuu erinomaisesti monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Sen vahvat ja leveät leukojen avautuvat maksimissaan 155 mm, mikä tekee siitä sopivan erikokoisten kappaleiden pitämiseen ja työstämiseen.

Tämä viilapenkki alasimella on erityisen hyödyllinen ja kätevä työkalu monille ammattilaisille ja harrastajille, kuten puusepille, metallitöitä tekeville, mekaanikoille ja monille muille. Sen tukeva ja kestävä rakenne takaavat sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden raskaassakin käytössä.

Ruuvipenkin monipuolisuus ja laadukkuus tekevät siitä erinomaisen valinnan erilaisiin työtilanteisiin ja projekteihin. Sen avulla voi pitää kiinni ja tukevasti paikallaan erilaisia materiaaleja ja osia, mikä helpottaa tarkkaa ja turvallista työskentelyä. Voit luottaa tähän ruuvipenkkiin, kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta työkalua ammattimaiseen työskentelyyn.

Ominaisuudet:
Leukojen leveys 150 mm
Leuat avautuvat max. 155 mm
Paino 14 kg
Korkealaatuinen viilapenkki alasimella

Ruustukin takuu on 12 kuukautta

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?