Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Venetraileri, kevyt Clou
SÄÄSTÄ 5%

Venetraileri, kevyt Clou

168,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 8,89 €
Norm. 177,77 €
Saatavuus
Varastossa
Kevyt traileri veneen siirtelyyn ja vesille laskuun. Traileri sopii käytettäväksi pienille veneille, paino max 160 kg ja pituus enintään 460 cm. Venetraileri toimitetaan osina! Tämä kevyt traileri on suunniteltu veneen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102481322
EAN
6438014271231
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 24,40 €
Rahti 34,80 €

Kevyt traileri veneen siirtelyyn ja vesille laskuun. Traileri sopii käytettäväksi pienille veneille, paino max 160 kg ja pituus enintään 460 cm. Venetraileri toimitetaan osina! Tämä kevyt traileri on suunniteltu veneen siirtelyyn ja vesille laskuun, ja se sopii erinomaisesti pienille veneille, joiden paino on enintään 160 kg ja pituus enintään 460 cm. Traileri on kätevästi toimitettavissa osina, mikä tekee sen kuljettamisesta helppoa auton tavaratilassa. Sen kasaaminen ja purkaminen on vaivatonta ja nopeaa.

On tärkeää huomata, että tämä traileri ei ole tarkoitettu tieliikennekäyttöön. Sen käyttötarkoitus rajoittuu veneen siirtelyyn ja vesille laskuun. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kätevän ja helppokäyttöisen ratkaisun veneen liikuttamiseen ilman tarvetta tieliikennekelpoisuudelle.

Kevyt traileri on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisen käytön ja luotettavuuden. Sen suunnittelu ja mitoitus on optimoitu helpottamaan veneen siirtelyä ja vesille laskua vaivattomasti ja turvallisesti.

Jos etsit kätevää ja luotettavaa ratkaisua veneen kuljettamiseen ja vesille laskuun, tämä kevyt traileri on ihanteellinen valinta. Sen käytännöllisyys, helppokäyttöisyys ja kestävyys tekevät siitä luotettavan kumppanin veneesi liikuttelussa, kunhan muistat, että sitä ei ole tarkoitettu tieliikenteeseen.

Ominaisuudet:
Paino max 160 kg
Pituus enintään 460 cm.

Venetraileri toimitetaan osina, joten sen kuljettaminen on helppoa auton tavaratilassa. Kasaaminen ja purkaminen on vaivatonta.

Ei tieliikennekäyttöön.

Näytä lisää tuotteita
Peräkärryt tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?