Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Varrassarja Kamado L Mustang
Varrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L MustangVarrassarja Kamado L Mustang
SÄÄSTÄ 5%

Varrassarja Kamado L Mustang

251,75 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 13,25 €
Norm. 265,00 €
Saatavuus
Varastossa
Varrassarja Mustang Kamado L tai muihin 21" kamado grilleihin. Sisältää pidikerenkaan, vartaan ja moottorin. Varras valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä. Takuu 2 vuotta. Varrassarja Mustang Kamado L on suunniteltu erityisesti 21 ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
325409
EAN
6410413254091
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Varrassarja Mustang Kamado L tai muihin 21" kamado grilleihin. Sisältää pidikerenkaan, vartaan ja moottorin. Varras valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä. Takuu 2 vuotta. Varrassarja Mustang Kamado L on suunniteltu erityisesti 21 tuuman kamado-grilleihin. Tämä laadukas sarja sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit valmistaa herkullisia vartaassa grillattuja ruokia helposti ja vaivattomasti.

Sarjaan kuuluu vartaan lisäksi pidikerenkaan ja moottorin, jotka mahdollistavat ruoan tasaisen kypsentämisen ja herkullisen makuelämyksen. Vartaan materiaali on korkealaatuista 304-ruostumatonta terästä, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen käytössä.

Varras on suunniteltu täydellisesti sopimaan Mustang Kamado L -grillin mittoihin ja se sopii myös muihin 21 tuuman kamado-grilleihin. Voit nauttia vartaassa valmistetuista liha-, kana- ja kasvisruoista kotona tai vaikka kesämökillä.

Moottorin ansiosta vartaan pyörittäminen on helppoa ja kätevää. Voit unohtaa jatkuvan kääntämisen ja keskittyä muihin valmisteluaskareisiin tai nauttia seurustelusta perheen ja ystävien kanssa.

Varrassarja Mustang Kamado L on sijoitus grillauksen nautintoon ja monipuolisuuteen. Sen avulla voit valmistaa herkullisia grilliruokia, jotka hurmaavat makunystyrät ja saavat kaikki herkuttelemaan. Takuu kahdelle vuodelle antaa sinulle varmuuden laadusta ja kestävyydestä.

Oli kyseessä sitten perheen grillijuhlat tai illanistujaiset ystävien kesken, tämä varrassarja tekee grillaamisesta nautinnollista ja vaivatonta. Tartu tilaisuuteen ja osta laadukas varrassarja Mustang Kamado L -grilliisi tai muuhun 21 tuuman kamado-grilliin ja koe grillauksen uusi ulottuvuus!

Ominaisuudet:
Varras valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä.
Leveys: 85 cm
Syvyys: 55 cm
Korkeus: 15 cm
Paino: 3,65 kg
Väri: musta/rosteri
Materiaali: pulverimaalattu teräs, 304 ruostumaton teräs
Kuluttajapakkauksen leveys: 57 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys: 12 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus: 57 cm
Kuluttajapakkauksen paino: 4,5 kg

Takuu 2 vuotta.

Näytä lisää tuotteita
Grillaustarvikkeet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?