Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Varastohylly 5 tasoinen 875 kg Tarmo
SÄÄSTÄ 5%

Varastohylly 5 tasoinen 875 kg Tarmo

51,73 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 2,72 €
Norm. 54,45 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä vahva teräsrakenteinen varastohylly on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitaan suurta säilytystilaa ja kantavuutta. Hyllyssä on peräti viisi MDF-hyllytasoa, jotka on helppo asentaa ilman tarvetta työkaluille. Voit sijoittaa hyllytasot vapaasti rungossa ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
305982
EAN
6410413059825
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 11,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä vahva teräsrakenteinen varastohylly on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitaan suurta säilytystilaa ja kantavuutta. Hyllyssä on peräti viisi MDF-hyllytasoa, jotka on helppo asentaa ilman tarvetta työkaluille. Voit sijoittaa hyllytasot vapaasti rungossa olevien reikien kohdalle, mikä mahdollistaa joustavan säilytystilan mukauttamisen tarpeidesi mukaan.

Tämä varastohylly sisältää myös muoviset lattiasuojukset, jotka auttavat suojaamaan lattiaa naarmuilta ja vaurioilta. Yhden hyllytason kantavuus on vaikuttavat 175 kg, mikä tarkoittaa, että voit säilyttää raskaita esineitä luottavaisin mielin. Kokonaiskantavuus hyllyssä on erinomaiset 875 kg, mikä tekee siitä erittäin vankan ja tilavan säilytysratkaisun.

Tämä teräksinen varastohylly soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten autotalliin, varastoon, työpajaan tai missä tahansa tilassa, missä tarvitaan tehokasta säilytystilaa ja suurta kantavuutta.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?