Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Vanteen pesuharja, Luxury
SÄÄSTÄ 5%

Vanteen pesuharja, Luxury

3,56 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,19 €
Norm. 3,75 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä pesuharja on erityisesti suunniteltu vanteiden herkkään ja tehokkaaseen pesuun, jotta voit pitää ne puhtaina ja kiiltävinä.

Pesuharjan harjakset ovat pehmeitä ja silti tehokkaita lian ja jarrupölyn poistamisessa vanteilta. Harjassa on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
1629
EAN
6430032154022
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä pesuharja on erityisesti suunniteltu vanteiden herkkään ja tehokkaaseen pesuun, jotta voit pitää ne puhtaina ja kiiltävinä.

Pesuharjan harjakset ovat pehmeitä ja silti tehokkaita lian ja jarrupölyn poistamisessa vanteilta. Harjassa on optimaalinen koko (26 x 7 x 6 cm), joka mahdollistaa hyvän otteen ja helpon käsittelyn. Sen muotoilu takaa myös vaivattoman pääsyn vanteiden eri osiin ja kulmiin.

Laadukas vanteen pesuharja on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja säilyttävät tehokkuutensa pitkään. Harjan käyttö on helppoa ja se soveltuu erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön.

Luxury-vanteen pesuharja tarjoaa sinulle ylellisen ja tehokkaan pesukokemuksen. Se auttaa sinua ylläpitämään vanteidesi loistavan ulkonäön ja suojaa niitä likaantumiselta ja hapettumiselta. Voit käyttää pesuharjaa yhdessä sopivan pesuaineen kanssa saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Pidä vanteesi puhtaina ja kiiltävinä tällä laadukkaalla ja tehokkaalla vanteen pesuharjalla. Se on olennainen työkalu autonhoitorutiineissasi, joka auttaa sinua saavuttamaan ammattimaisen pesutuloksen ja pitämään autosi ulkonäön moitteettomana.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?