Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Vaihteistonostin 500 kg
SÄÄSTÄ 5%

Vaihteistonostin 500 kg

221,35 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 11,65 €
Norm. 233,00 €
Saatavuus
Varastossa
Poljinkäyttöinen hydraulinen vaihteistonostin on erinomainen työkalu autokorjaamoille ja mekaanikoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja helppokäyttöisen nostimen vaihteiston asennukseen ja huoltoon.

Tämän vaihteistonostimen ominaisuudet tekevät siitä käytännöllisen ja monipuolisen työkalun. Minimikorkeus 1130 mm ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2576
EAN
6430074693954
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 24,40 €
Rahti 34,80 €

Poljinkäyttöinen hydraulinen vaihteistonostin on erinomainen työkalu autokorjaamoille ja mekaanikoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja helppokäyttöisen nostimen vaihteiston asennukseen ja huoltoon.

Tämän vaihteistonostimen ominaisuudet tekevät siitä käytännöllisen ja monipuolisen työkalun. Minimikorkeus 1130 mm ja maksimikorkeus 1940 mm takaavat, että voit nostaa vaihteiston helposti ja turvallisesti haluamaasi korkeuteen. Nostokapasiteetti on vaikuttavat 500 kg, mikä tarkoittaa, että voit käsitellä erikokoisia ja -painoisia vaihteistoja ilman ongelmia.

Hydraulinen mekanismi varmistaa, että nostaminen tapahtuu sulavasti ja vaivattomasti polkimen avulla. Vaihteiston nostaminen ja laskeminen on helppoa ja tarkkaa, ja voit säätää korkeutta tarpeesi mukaan.

Männän varren halkaisija on 30 mm, mikä takaa kestävyyden ja luotettavuuden. CE-merkintä kertoo siitä, että nostin täyttää EU:n vaatimukset ja standardit, joten voit luottaa sen turvallisuuteen ja laatuun.

Tämä poljinkäyttöinen hydraulinen vaihteistonostin on arvokas lisä autokorjaamoiden ja mekaanikkojen työkaluvalikoimaan. Sen avulla voit suorittaa vaihteistojen asennuksen ja huollon tehokkaasti ja ammattimaisesti. Olipa kyseessä sitten henkilöauto, pakettiauto tai muu ajoneuvo, tämä vaihteistonostin auttaa sinua hoitamaan työn laadukkaasti ja turvallisesti.

Ominaisuudet:
Minimikorkeus 1130 mm
Maksimikorkeus 1940 mm
Maksimikuorma 500 kg
Männän varren halkaisija 30 mm
CE

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?