Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Työpistejärjestelmä 13-osainen
SÄÄSTÄ 5%

Työpistejärjestelmä 13-osainen

1 325,25 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 69,75 €
Norm. 1 395,00 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Työpistejärjestelmä 13-osainen on suunniteltu tarjoamaan järjestystä ja tehokasta työskentelytilaa erilaisiin ympäristöihin, kuten korjaamoihin, autotalleihin, työpajoihin, harrastetiloihin ja vastaaviin.

Järjestelmä koostuu säädettävillä jaloilla varustetusta työtasosta sekä lukittavilla ovilla ja laatikoilla varustetuista säilytysyksiköistä. ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2652
EAN
6430074694654
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Rahti 118,80 €

Työpistejärjestelmä 13-osainen on suunniteltu tarjoamaan järjestystä ja tehokasta työskentelytilaa erilaisiin ympäristöihin, kuten korjaamoihin, autotalleihin, työpajoihin, harrastetiloihin ja vastaaviin.

Järjestelmä koostuu säädettävillä jaloilla varustetusta työtasosta sekä lukittavilla ovilla ja laatikoilla varustetuista säilytysyksiköistä. Työkaluseinän reikälevyjen reikien koko on 10x10 mm, joka mahdollistaa erilaisten työkalujen ja tarvikkeiden helpon säilytyksen ja järjestelyn.

Kokonaiskorkeus järjestelmälle on 1830 mm ja kokonaisleveys on 2592 mm. Tämä tarjoaa riittävästi tilaa työskentelyyn ja säilytykseen erilaisille tarvikkeille. Järjestelmän kokonaispaino on 151 kg, mikä tekee siitä tukevan ja kestävän valinnan työympäristöön.

Työpistejärjestelmä 13-osainen on suunniteltu helpottamaan työskentelyä ja pitämään tarvikkeet järjestyksessä. Sen säädettävät jalat mahdollistavat korkeuden muokkaamisen tarpeen mukaan, ja lukittavat ovet ja laatikot tarjoavat turvallisen säilytysratkaisun työkaluille ja muille tarvikkeille.

Tämä monipuolinen työpistejärjestelmä on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat hyvin organisoitua ja toimivaa työympäristöä. Se tarjoaa helpon pääsyn tarvittaviin työkaluihin ja tarvikkeisiin samalla kun pitää työtilan siistinä ja järjestettynä.

Ominaisuudet:
Kokonaiskorkeus 1830 mm
Kokonaisleveys 2592 mm
Kokonaispaino 151 kg

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?