Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Työkaluvaunu työkaluilla 217-osainen
Työkaluvaunu työkaluilla 217-osainenTyökaluvaunu työkaluilla 217-osainenTyökaluvaunu työkaluilla 217-osainen
SÄÄSTÄ 5%

Työkaluvaunu työkaluilla 217-osainen

460,75 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 24,25 €
Norm. 485,00 €
Saatavuus
Varastossa
Viimeinen! 217-osainen työkaluvaunu tuo kaikki tarvitsemasi käden ulottuville ja pitää työkalut järjestyksessä. Pyörällinen vaunu kulkee vaivattomasti mukana. Laadukas MR-tuote - ammattitason työkaluvaunu, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen parasta laatua ja ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2173
EAN
6430074690182
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Rahti 88,80 €

Viimeinen! 217-osainen työkaluvaunu tuo kaikki tarvitsemasi käden ulottuville ja pitää työkalut järjestyksessä. Pyörällinen vaunu kulkee vaivattomasti mukana. Laadukas MR-tuote - ammattitason työkaluvaunu, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen parasta laatua ja toimivuutta. Tämä työkaluvaunu on ihanteellinen ratkaisu niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

MR-tuotteen työkaluvaunussa on laakeroidut laatikot, mikä tekee niiden avaamisesta ja sulkemisesta sulavaa ja vaivatonta. Laatikot ovat myös esilukittavissa, ja kunnon lukitus avaimella takaa työkalujesi turvallisen säilytyksen.

Työkaluvaunun värimaailma on tyylikäs puna-musta, ja se on valmistettu kestävästä teräksestä ja laadukkaasta muovista. Sen mitat ovat korkeus 105 cm, leveys 79 cm ja syvyys 48 cm, ja sen paino on 76 kg. Tämä tarkoittaa, että vaunu on sopivan kokoinen ja kestävä päivittäiseen käyttöön eri työtehtävissä.

Luota MR-tuotteen laatuun, sillä työkaluvaunulle myönnetään 12 kuukauden takuu. Voit siis huoletta luottaa siihen, että saat käyttöösi kestävän työkaluvaunun, joka palvelee tarpeitasi pitkään.

Oli kyseessä sitten ammattilaisen vaativa työympäristö tai harrastajan työtila, MR-tuotteen työkaluvaunu on oiva valinta. Sen avulla voit pitää työkalusi järjestyksessä ja aina helposti saatavilla. Tehokkaasti suunniteltu ja kestävä rakenne tekevät tästä työkaluvaunusta luotettavan kumppanin erilaisiin työprojekteihin.

Ominaisuudet:
Laakeroidut laatikot
Esilukitus / kunnon lukitus avaimella
Väri:Puna/musta
Materiaali: teräs / muovi
Korkeus: 105 cm
Leveys: 79 cm
Syvyys: 48 cm
Paino: 76 kg

Takuu 12 kuukautta

Näytä lisää tuotteita
Työkaluvaunut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?