Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Työkalupakki 458x245x126mm QS PRO
Työkalupakki 458x245x126mm QS PROTyökalupakki 458x245x126mm QS PRO
SÄÄSTÄ 5%

Työkalupakki 458x245x126mm QS PRO

31,66 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,67 €
Norm. 33,33 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Modulaarinen ja laadukas Qbrick system laatikko. QS PRO Technician Case on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat tilavaa ja modulaarista työkalupakkia sähkötyökaluillesi. Työkalupakki on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
QB-00007
EAN
590123825499
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Modulaarinen ja laadukas Qbrick system laatikko. QS PRO Technician Case on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat tilavaa ja modulaarista työkalupakkia sähkötyökaluillesi. Työkalupakki on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja monipuolisen ratkaisun työkalujen säilytykseen ja kuljetukseen.

Laatikon koko on 458x245x126mm, joten se on riittävän tilava useiden erilaisten sähkötyökalujen säilyttämiseen. Kannessa oleva joustava tiiviste suojaa työkaluja pölyltä ja vedeltä, joten voit olla varma, että työkalut pysyvät suojattuina ja turvassa kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

QS PRO Technician Case on myös modulaarinen, joten voit helposti muokata sen sisältöä oman tarpeesi mukaan. Voit säilyttää työkaluja laatikon vakiovarusteisessa avolokerossa tai käyttää monikerroksista vaahtomuovia, johon voit jyrsiä työkaluillesi sopivat paikat. Tämä tekee työkalupakista erittäin joustavan ja monipuolisen ratkaisun erilaisten työkalujen ja tarvikkeiden säilytykseen.

QS PRO Technician Case on kestävä ja laadukas työkalupakki, joka on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Sen kantokahvat ovat ergonomiset ja miellyttävät käyttää, joten voit kuljettaa työkalupakkia mukavasti ja helposti paikasta toiseen. Tämä työkalupakki on ehdoton hankinta jokaiselle ammattilaiselle, joka haluaa säilyttää työkalunsa järjestelmällisesti ja turvallisesti.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?