Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Työkalupakki 450x334x240mm QS PRO
Työkalupakki 450x334x240mm QS PROTyökalupakki 450x334x240mm QS PRO
SÄÄSTÄ 5%

Työkalupakki 450x334x240mm QS PRO

33,77 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,78 €
Norm. 35,55 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Modulaarinen ja laadukas Qbrick system laatikko. QS PRO Technician Case on erinomainen työkalupakki kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja kestävää tapaa kuljettaa sähkötyökaluja ja muita työkaluja. Tämä modulaarinen laatikko on varustettu ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
QB-00009
EAN
5901238254249
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Modulaarinen ja laadukas Qbrick system laatikko. QS PRO Technician Case on erinomainen työkalupakki kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja kestävää tapaa kuljettaa sähkötyökaluja ja muita työkaluja. Tämä modulaarinen laatikko on varustettu tilavalla avolokerolla ja joustavalla tiivisteellä kannessa, joka varmistaa sen korkean pölyn ja veden tunkeutumiskestävyyden.

Tekniikkakotelon koko ja modulaarisuus tekevät siitä ihanteellisen säilytys- ja kuljetuslaukun useille sähkötyökaluille. Laatikon sisällä on erilaisia lokeroita ja irrotettavia laatikoita, joiden avulla voit järjestää työkalusi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tekee siitä erittäin kätevän ja helppokäyttöisen, koska löydät tarvitsemasi työkalun helposti ja nopeasti.

Laatikko on valmistettu erittäin kestävästä polypropeenista, mikä tarkoittaa, että se kestää kovaa käyttöä ja kulutusta. Sen ergonomisesti muotoiltu kahva tekee sen kantamisesta helppoa, vaikka se olisi täynnä työkaluja. Laatikon mitat ovat 450x334x240mm, joten se on riittävän suuri useimmille sähkötyökaluille, mutta silti riittävän kompakti, jotta sen kuljettaminen on helppoa.

Jos etsit kestävää ja tehokasta tapaa kuljettaa ja järjestää sähkötyökalujasi, QS PRO Technician Case on loistava valinta. Sen modulaarinen muotoilu, erilaiset lokero- ja laatikkomahdollisuudet sekä kestävä rakenne tekevät siitä luotettavan ja käytännöllisen vaihtoehdon kaikille työkalujen kuljettamista tarvitseville.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?