Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Terassituoli pehmusteilla Outfit
Terassituoli pehmusteilla OutfitTerassituoli pehmusteilla OutfitTerassituoli pehmusteilla OutfitTerassituoli pehmusteilla OutfitTerassituoli pehmusteilla OutfitTerassituoli pehmusteilla OutfitTerassituoli pehmusteilla Outfit
SÄÄSTÄ 5%

Terassituoli pehmusteilla Outfit

265,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 13,95 €
Norm. 279,00 €
Saatavuus
Varastossa
Säädettävä Terassituoli / auringonottotuoli terasseille, parvekkeille.. Minne vain! Aurinkotuoli säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella kruunaa terassikaluston ja pation ilmeen! Outfit-terassituoli on täydellinen valinta rentoutumiseen ja aurinkoa ottamiseen terassilla, parvekkeella tai missä ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
629040
EAN
5701390418790
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 28,80 €
Rahti 38,80 €

Säädettävä Terassituoli / auringonottotuoli terasseille, parvekkeille.. Minne vain! Aurinkotuoli säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella kruunaa terassikaluston ja pation ilmeen! Outfit-terassituoli on täydellinen valinta rentoutumiseen ja aurinkoa ottamiseen terassilla, parvekkeella tai missä tahansa ulkotilassa. Tämä säädettävä auringonottotuoli tarjoaa mukavuutta ja tyylikkyyttä terassikalusteisiin ja pation sisustukseen.

Tässä terassituolissa voit ottaa rennosti aurinkoa lämmittäessä tai nauttia ilta-auringon säteistä hämärtyvän illan aikana. Se on myös erinomainen sisäkaluste, joten voit käyttää sitä kätevästi myös talvella. Terassituoli on valmistettu kestävästä teräsrungosta, tyylikkäästä mustasta polyrottinki-pinnoitteesta ja laadukkaasta harmaasta polyesteripehmusteesta.

Tuolin mitat ovat 67 x 82 x 103 cm, istuinkorkeus on 43 cm, istuinsyvyys on 50 cm ja istuinleveys on 52,5 cm. Käsinojien korkeus on 57,5 cm. Kun tuoli on täysin avattuna, sen mitat ovat 67 x 83 x 145 cm.

Outfit-terassituolin muunneltava selkänoja ja jalkatuki mahdollistavat mukavan asennon löytämisen ja istumisen omien mieltymystesi mukaan. Sen musta polyrottinki ja alumiini yhdistelmä luo tyylikkään ja kestävän ulkonäön. Harmaat polyesteripehmusteet lisäävät istuinmukavuutta ja luovat viihtyisän ilmeen.

Tämä rottinkipäällysteinen terassituoli on monipuolinen valinta ulkotiloihin, ja sen avulla voit nauttia rentouttavasta auringonotosta ja ulkoilmasta.

Ominaisuudet:
Tuolin väri musta polyrottinki/alumiini
Pehmusteiden väri harmaa polyesteri
Tuolin mitat 67 x 82 x 103cm
Istuinkorkeus 43cm
Istuinsyvyys 50cm
Istuinleveys 52,5cm
Käsinojan korkeus 57,5cm
Täysin avattuna mitat 67 x 83 x 145cm
Rottinki 2in1 Säädettävä Terassituoli / auringonottotuoli terasseille, parvekkeille.. Minne vain! Aurinkotuoli säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella kruunaa terassikaluston ja pation ilmeen!

Tässä tuolissa kelpaa ottaa vaikka nokoset auringon lämmittäessä, tai nauttia ilta-auringosta illan hämärtyessä. Lepotuoli sopii erinomaisesti myös sisälle kalusteeksi, joten sen saa kätevästi käyttöön myös talven ajaksi. Aurinkolepotuoli on valmistettu teräsrungosta, tyylikkästä polyrottinki pinnoitteesta sekä laadukkasta pehmusteesta!

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?