Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Teräsaskelma 24 cm Tarmo
SÄÄSTÄ 5%

Teräsaskelma 24 cm Tarmo

21,11 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,11 €
Norm. 22,22 €
Saatavuus
Varastossa
Teräksinen askelma kumitassuilla ja luistamattomalla kumipinnoitteella on monipuolinen apuväline kotona, remontointiprojekteissa ja muissa kodin käyttötarkoituksissa. Tämä kätevä askelma tarjoaa turvallisen ja tukevan alustan, joka auttaa sinua saavuttamaan korkeampia kohteita helpommin ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
325734
EAN
6410413257344
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Teräksinen askelma kumitassuilla ja luistamattomalla kumipinnoitteella on monipuolinen apuväline kotona, remontointiprojekteissa ja muissa kodin käyttötarkoituksissa. Tämä kätevä askelma tarjoaa turvallisen ja tukevan alustan, joka auttaa sinua saavuttamaan korkeampia kohteita helpommin ja turvallisesti.

Askelma on myös erinomainen lisä matkailuajoneuvoon, kuten asuntovaunuun tai -autoon. Se auttaa helpottamaan sisään- ja uloskäyntiä sekä tekee matkailuelämästä mukavampaa ja käytännöllisempää.

Kumitassut ja luistamaton kumipinnoite takaavat, että askelma pysyy tukevasti paikallaan eikä liu'u käytön aikana. Sen kantavuus on 150 kg, mikä tekee siitä vankan ja luotettavan vaihtoehdon monenlaisille käyttötarkoituksille. Tämä askelma täyttää standardin EN 14183:2003 vaatimukset, joka lisää sen turvallisuutta ja luotettavuutta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että teräksinen askelma kumitassuilla ja luistamattomalla kumipinnoitteella on monikäyttöinen apuväline, joka helpottaa monia arkipäivän tilanteita sekä tarjoaa turvallisen ja vankan alustan erilaisille käyttötarkoituksille.

Ominaisuudet:
Kantavuus 150 kg.
EN 14183:2003.

Näytä lisää tuotteita
Taloustikkaat tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?