Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Teleskooppi nostosylinteri 50 ton
Teleskooppi nostosylinteri 50 tonTeleskooppi nostosylinteri 50 ton
SÄÄSTÄ 10%

Teleskooppi nostosylinteri 50 ton

224,10 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 24,90 €
Norm. 249,00 €
Saatavuus
Varastossa
50 tonninen hydraulinen nostosylinteri teleskooppi-ominaisuudella Tämä tehokas hydraulinen nostosylinteri on suunniteltu erityisesti raskaankaluston ja autokorjaamoiden erilaisiin korjauskäyttöihin.

Nostosylinterin teleskooppinen rakenne takaa sen monipuolisuuden ja kyvyn selviytyä erilaisista nostotehtävistä. Sen maksimi nostokyky ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2608
EAN
6430074694241
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

50 tonninen hydraulinen nostosylinteri teleskooppi-ominaisuudella Tämä tehokas hydraulinen nostosylinteri on suunniteltu erityisesti raskaankaluston ja autokorjaamoiden erilaisiin korjauskäyttöihin.

Nostosylinterin teleskooppinen rakenne takaa sen monipuolisuuden ja kyvyn selviytyä erilaisista nostotehtävistä. Sen maksimi nostokyky on vaikuttavat 50 tonnia, joten se pystyy käsittelemään myös raskaimmatkin taakat.

Sylinterin maksimi isku on 66 mm, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tarkan nostamisen. Minimikorkeus on vain 74 mm, joten se on erinomainen ratkaisu matalaprofiilisiin nostotarpeisiin. Toisaalta maksimikorkeus 140 mm antaa nostosylinterille tarvittavaa joustavuutta korkeampienkin kohteiden nostamiseen.

Tämä hydraulinen nostosylinteri on luotettava ja kestävä työkalu, joka varmasti täyttää vaativankin ammattilaisen tarpeet autokorjaamolla. Sen suorituskyky ja toimintavarmuus takaavat sujuvan ja tehokkaan työskentelyn.

Tarjoamme tuotteellemme 12 kuukauden takuun, joka kertoo luottamuksestamme sen laatuun ja kestävyyteen. Voitte huoletta luottaa tähän MR-tuotteeseen ja sen tehokkuuteen raskaankaluston korjauksissa ja huoltotöissä.

Hanki siis ammattitason nostosylinteri autokorjaamollenne ja varmista korkealaatuinen ja sujuva työskentely. Tämä hydraulinen nostosylinteri on luotettava kumppani, joka auttaa teitä selviytymään vaativistakin nostotehtävistä ammattitaidolla ja tehokkuudella.

Ominaisuudet:
Nostosylinteri teleskooppi-ominaisuudella
Maksimi nostokyky 50 ton
Maksimi isku 66 mm
Minimikorkeus 74 mm
Maksimikorkeus 140 mm

Takuu 12 kuukautta

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?