Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Taloustikkaat 3-askelmaa Probuilder
Taloustikkaat 3-askelmaa ProbuilderTaloustikkaat 3-askelmaa ProbuilderTaloustikkaat 3-askelmaa Probuilder
SÄÄSTÄ 8%

Taloustikkaat 3-askelmaa Probuilder

52,25 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 4,75 €
Norm. 57,00 €
Saatavuus
Varastossa
Erinomaiset tasotikkaat esimerkiksi remontti- ja rakennushommiin ja kotona erilaisiin arjen askareisiin Probuilderin 3-askelmaiset taloustikkaat ovat monipuoliset ja kätevät apuvälineet erilaisiin askareisiin kotona, remontti- ja rakennushommien yhteydessä sekä monissa muissa arjen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
57590
EAN
5709386575908
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Erinomaiset tasotikkaat esimerkiksi remontti- ja rakennushommiin ja kotona erilaisiin arjen askareisiin Probuilderin 3-askelmaiset taloustikkaat ovat monipuoliset ja kätevät apuvälineet erilaisiin askareisiin kotona, remontti- ja rakennushommien yhteydessä sekä monissa muissa arjen tilanteissa. Nämä tasotikkaat tarjoavat luotettavan ja turvallisen tuen, ja niitä on helppo käyttää ja kuljettaa tarvittaessa.

Taloustikkaissa on liukuesteet, jotka antavat lisäturvaa ja pitävät jalat tukevasti paikoillaan nousemisen ja laskeutumisen aikana. Taitettava rakenne tekee niistä kompaktin ja helppokäyttöisen kuljettaa ja varastoida tarvittaessa. Näiden tikkaiden suurin seisomakorkeus on 0,627 m, ja ne tarjoavat sopivan korkeuden moniin kodin askareisiin ja pienten tehtävien suorittamiseen.

Taloustikkaat ovat vahvaa rakennetta ja ne on suunniteltu kestämään jopa 150 kg:n enimmäiskuormituksen. EN131-standardin mukainen laatu varmistaa niiden turvallisen ja luotettavan käytön. Nämä tikkaat ovat siis erinomainen valinta monipuolisiin koti- ja työkäyttöihin, joissa tarvitaan luotettavaa ja helppokäyttöistä askelmallia.

Ominaisuudet:
Liukuesteillä
Taitettava
Suurin seisomakorkeus: 0,627 m
Alustan koko: 25 x 25 cm
Enimmäiskuormitus 150 kg
EN131

Näytä lisää tuotteita
Taloustikkaat tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?