Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Spraypulloteline reikälevyseinään BH 4-pullolle Robota
SÄÄSTÄ 5%

Spraypulloteline reikälevyseinään BH 4-pullolle Robota

10,55 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,56 €
Norm. 11,11 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Näppärä neljän pullon teline työkaluseinään Robota spraypulloteline on kätevä lisävaruste reikälevyseinään, joka tarjoaa tilaa neljälle pullolle. Tämä spraypulloteline on suunniteltu sopimaan täydellisesti Robota reikälevyseinään ja auttaa pitämään työtilan järjestyksessä. Telineen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
R06-10008
EAN
6438212103136
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Näppärä neljän pullon teline työkaluseinään Robota spraypulloteline on kätevä lisävaruste reikälevyseinään, joka tarjoaa tilaa neljälle pullolle. Tämä spraypulloteline on suunniteltu sopimaan täydellisesti Robota reikälevyseinään ja auttaa pitämään työtilan järjestyksessä. Telineen mitat ovat 30 x 8 x 9cm, joten se vie vähän tilaa, mutta tarjoaa kuitenkin riittävästi tilaa neljälle pullolle.

Spraypulloteline on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja sen rakenne on kestävä ja pitkäikäinen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan autotalliin, verstaisiin, teollisuustiloihin tai muihin vastaaviin tiloihin. Telineen asentaminen on nopeaa ja helppoa, ja sen avulla voit pitää spraypullot aina käden ulottuvilla.

Pidä työtilasi järjestyksessä ja säilytä spraypullot kätevästi tällä käytännöllisellä ja tyylikkäällä spraypullotelineellä Robota reikälevyseinään. Se on loistava lisävaruste, joka auttaa sinua pitämään työpisteesi järjestyksessä ja helpottaa työskentelyä. Tämä spraypulloteline on erittäin kestävä ja pitkäikäinen, joten se on varmasti hyödyllinen investointi työkaluihisi.

Ominaisuudet:
Koko: 30 x 8 x 9cm
Tilaa neljälle pullolle

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?