Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Selkäkaari Healer
Selkäkaari HealerSelkäkaari Healer
SÄÄSTÄ 5%

Selkäkaari Healer

23,66 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,24 €
Norm. 24,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Näppäränkokoinen selän venyttäjä on tarkoitettu erityisesti selän rentouttamiseen ja venytykseen. Painovoima mahdollistaa kehosi luonnollisen venymisen Näppäränkokoinen selän venyttäjä on tarkoitettu erityisesti selän rentouttamiseen ja venytykseen. Maatessasi selkäkaaren päällä, painovoima mahdollistaa ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102737728
EAN
6438014314907
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Näppäränkokoinen selän venyttäjä on tarkoitettu erityisesti selän rentouttamiseen ja venytykseen. Painovoima mahdollistaa kehosi luonnollisen venymisen Näppäränkokoinen selän venyttäjä on tarkoitettu erityisesti selän rentouttamiseen ja venytykseen. Maatessasi selkäkaaren päällä, painovoima mahdollistaa kehosi luonnollisen venymisen sallien kasaan painuneiden nikamien luonnollisen asennon palautumisen. Säännöllisesti käytettynä sen on todettu lisäävän selän liikkuvuutta, parantavan ryhtiä ja vähentävän kiputiloja. Helppoa, turvallista ja nautinnollista selän hoitoa. Parhaan tuloksen saat yhdistämällä venyttimen monipuoliseen liikuntaan. Nukut ja jaksat paremmin!

Selkäkippi on valmistettu ensiluokkaisen laadukkaista materiaaleista. Ergonomisesti muotoiltu kestävä muovinen runko, jonka pinnassa hierovia, verenkiertoa lisääviä, lihanjännitystä laukaisevia akupunktionystyröitä. Keskellä pehmeä, selälle optimaalisen mukava silikonikumi takaa käyttömukavuuden. Tuote kantaa jopa 150 kg.
Selkäkaari on erittäin helppo kasata, kevyt ja helposti mukana kuljetettava. Voit käyttää sitä lattialla, sängyllä, tuolilla istuma-asentoa korjaamassa, autossa, matkoilla jne. Selkäkaaren korkeutta on nopea ja helppo säätää. Käytä matalinta kaarevuutta alkuun ja kevyempää venytystä haettaessa. Kaarevuutta voit lisätä halutessasi enemmän haastetta selällesi. Selkäkaari soveltuu kaikenkokoisille ja -pituisille ihmisille. Venyttelyyn selkäkaarta tarvitsee käyttää vain 5 minuuttia korkeintaan kahdesti päivässä.

Selkäkaari ei ole lääkinnällinen tuote. Keskustele lääkärisi tai fysioterapeuttisi kanssa ensin tuotteen käytöstä, mikäli sinulle on tehty selkäoperaatio, kärsit erityisen kovista ja jatkuvaa hoitoa vaativista selkäkivuista.

3 korkeussäätöä: 6 cm / 9 cm / 11 cm
Soveltuu kaikenkokoisille ja -pituisille
Materiaali: ABS-muovi, silikonimuovi
Värit: Musta/Valkoinen, lila
Painonkestävyys: 150kg
Mitat: 38 cm x 16,8 / 25,5 cm x 6 cm
Pakkauksen koko: 38,5 x 26 x 4,5cm
Nettopaino: 530 gr.
Bruttopaino: 0,68 kg.

Näytä lisää tuotteita
Kuntoilu ja painot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?