Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Säilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinen
Säilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinenSäilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinenSäilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinenSäilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinenSäilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinenSäilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinen
SÄÄSTÄ 10%

Säilytyslaatikko 780 L antrasiitti kaksiovinen

169,99 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 18,89 €
Norm. 188,88 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä isokokoinen ja kestävä säilytysarkku on ihanteellinen ratkaisu ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Valmistettu vahvasta polypropeenista, se kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja suojaa säilöttävät esineet tehokkaasti. Arkku on tilava ja tarjoaa runsaasti tilaa ulkokalusteiden ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
625491
EAN
5900791103599
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 18,80 €
Rahti 28,80 €

Tämä isokokoinen ja kestävä säilytysarkku on ihanteellinen ratkaisu ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Valmistettu vahvasta polypropeenista, se kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja suojaa säilöttävät esineet tehokkaasti. Arkku on tilava ja tarjoaa runsaasti tilaa ulkokalusteiden pehmusteille, tyynyille, pihaleluille ja muille tarvikkeille.

Tärkeinä ominaisuuksina arkussa on lukitusmahdollisuus, joka antaa sinulle mahdollisuuden pitää arvokkaat tavarat turvassa. Voit helposti kiinnittää oman lukkosi arkkuun takaamaan ylimääräisen turvallisuuden.

Arkun mitat ovat leveys 117 cm, syvyys 74 cm ja korkeus 110 cm, mikä tekee siitä erittäin tilavan ja monikäyttöisen. Sen avulla voit säilyttää suurempia ja monimuotoisempia esineitä vaivattomasti.

Polypropeenista valmistettuna arkku on kevyt ja helppo liikuttaa tarvittaessa, vaikka sen rakenne on silti erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Antrasiitin väritys tuo modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii hienosti erilaisiin ulkotiloihin ja pihoihin.

Kokonsa ja materiaalinsa ansiosta tämä säilytysarkku on erinomainen valinta ulkokalusteiden säilyttämiseen ja yleiseen järjestyksen ylläpitoon. Sen avulla voit pitää pihasi ja terassisi siistinä ja järjestyksessä kaikkina vuodenaikoina. Arkku suojaa arvokkaita esineitäsi sateelta, lumelta ja auringolta, jolloin ne säilyvät paremmassa kunnossa pidempään. Tyylikäs ja toiminnallinen, tämä säilytysarkku on loistava lisä ulkotilaasi!

Ominaisuudet:
Lukitusmahdollisuus (lukko ei sisälly pakkaukseen).
Leveys: 117 cm
Syvyys: 74 cm
Korkeus: 110 cm
Paino: 17,23 kg
Väri: antrasiitti
Materiaali: polypropeeni
Kuluttajapakkauksen leveys: 119 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys: 21 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus: 80 cm
Kuluttajapakkauksen paino: 18,8 kg

Näytä lisää tuotteita
Muut koristeet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?