Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Ruohonleikkuri 40V Li-ion itsevetävä 2x2Ah 46cm
SÄÄSTÄ 5%

Ruohonleikkuri 40V Li-ion itsevetävä 2x2Ah 46cm

569,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 29,95 €
Norm. 599,00 €
Saatavuus
Varastossa
GreenWorks 40V Li-ion itsevetävä ruohonleikkuri tarjoaa tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun ruohonleikkuuseen. Tämä laadukas ruohonleikkuri tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja suorituskykyä, joka tekee ruohonleikkuusta vaivatonta ja tehokasta.

Ruohonleikkurin käyttöjännite on 40 V, mikä ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
GW052A
EAN
6952909032030
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto 36,80 €
Rahti 48,80 €

GreenWorks 40V Li-ion itsevetävä ruohonleikkuri tarjoaa tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun ruohonleikkuuseen. Tämä laadukas ruohonleikkuri tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja suorituskykyä, joka tekee ruohonleikkuusta vaivatonta ja tehokasta.

Ruohonleikkurin käyttöjännite on 40 V, mikä tarjoaa riittävästi voimaa ruohon tehokkaaseen leikkaamiseen. Leikkuuleveys on 46 cm, joka mahdollistaa laajan leikkuualan ja nopean etenemisen. Terän nopeus on 2800 kierrosta minuutissa, mikä varmistaa tarkan ja siistin leikkuutuloksen.

Leikkurissa on 55 litran keräyssäiliö, joka mahdollistaa pitkän leikkuuajan ennen tyhjentämistä. Leikkuukorkeus on säädettävissä seitsemään eri asentoon välillä 25 - 80 mm, joten voit valita haluamasi leikkuukorkeuden ruohon pituudesta riippuen.

Ruohonleikkurin käyntiaika kuormitettuna yhdellä latauksella on noin 30 minuuttia 4 Ah:n akulla, ja latausaika on 120 minuuttia. Leikkurissa on 3-in-1-leikkuumenetelmä, joka mahdollistaa ruohonkeruun, bioleikkauksen ja sivullepuhalluksen.

Leikkurin teräksinen leikkuukotelo on kestävä ja pitkäikäinen. Digitaalisesti ohjattu hiiliharjaton DigiPro-moottori tarjoaa pidemmän käyntiajan, enemmän vääntöä, vähemmän tärinää ja erinomaista suorituskykyä. Akkulokerikossa on myös tyhjä paikka vara-akun säilytystä varten, joten voit vaihtaa akun tarvittaessa.

Ruohonleikkurissa on ergonominen pehmustettu takakahva, joka tarjoaa mukavan otteen ja hyvän käyttömukavuuden. Leikkuukorkeuden säätö on helppoa yhdellä vivulla. Leikkuri on myös itsevetävä, ja sen nopeutta voi säätää välillä 0,5 - 1,4 m/s, mikä helpottaa leikkuuta erityisesti suurilla alueilla.

Leikkurin pyöräkoko on edessä 200 mm ja takana 250 mm, mikä varmistaa hyvän liikkuvuuden erilaisilla pinnoilla. Ruohonleikkuri on yhteensopiva GreenWorks G-MAX 40 V Li-Ion akkujen kanssa, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia.

Vakiovarusteisiin kuuluvat kaksi 40 V 2 Ah Li-Ion -akkua, laturi, keräyssäiliö, biomurskaustulppa ja sivuheittokouru. Ruohonleikkurin paino akun kanssa on 28 kg, mikä tekee siitä kevyen ja helposti liikuteltavan.

GreenWorks 40V Li-ion itsevetävä ruohonleikkuri tarjoaa tehokkaan ja luotettavan ratkaisun ruohonleikkuuseen. Sen monipuoliset ominaisuudet, suorituskyky ja käyttömukavuus tekevät ruohonleikkuusta helppoa ja nautinnollista.

Ominaisuudet:
Pakkauksen pituus (cm): 57.5
Pakkauksen leveys (cm): 86
Pakkauksen korkeus (cm): 44
Bruttopaino (kg): 34.400000
EAN: 6952909032030

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?