Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Reikälevyseinä PB6 57x91cm Robota
SÄÄSTÄ 5%

Reikälevyseinä PB6 57x91cm Robota

31,66 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,67 €
Norm. 33,33 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Kestävä reikälevyseinä moneen käyttöön Pidä työkalusi järjestyksessä tällä kätevällä Robota reikälevyseinällä! PB6-mallinen seinä on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä ja sen valkoinen väri sopii monenlaiseen käyttöön, kuten esimerkiksi varasto- tai myymäläkäyttöön. Seinän ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
R06-10006
EAN
6438212102900
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kestävä reikälevyseinä moneen käyttöön Pidä työkalusi järjestyksessä tällä kätevällä Robota reikälevyseinällä! PB6-mallinen seinä on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä ja sen valkoinen väri sopii monenlaiseen käyttöön, kuten esimerkiksi varasto- tai myymäläkäyttöön. Seinän mitat ovat 57x91 cm ja sen teräksen paksuus on 1 mm. Reikälevyseinän reikäjako on 38x38 mm, mikä sopii yhteen useimpien työkalupiikkien kanssa.

Robota reikälevyseinään on saatavana monia erilaisia lisäosia, joiden avulla voit järjestää työkalusi juuri niin kuin haluat. Meisselitelineen, piikkien ja kaksoispiikkien avulla voit ripustaa erikokoisia työkaluja ja varusteita, kuten vasaroita ja spraypulloja. Spraypullotelineessä on tilaa neljälle pullolle, joten voit pitää erilaisia maaleja ja muita nesteitä kätevästi saatavilla.

Reikälevyseinä sopii erityisen hyvin yhteen Robotan muiden reikälevytuotteiden kanssa, kuten piikkien ja kaksoispiikkien kanssa. Yhdistämällä nämä tuotteet voit luoda täydellisen järjestelmän työkalujen säilyttämiseen ja järjestämiseen. Valitse PB6-mallinen reikälevyseinä ja pidä työkalusi aina käden ulottuvilla!

Ominaisuudet:
Mitat 57x91 cm
Materiaali: pulverimaalattu teräs
Teräksen paksuus: 1 mm
Reikäjako: 38x38 mm
Tauluun käyvät myös GWS piikit

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?