Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Raivaussaha 52cc Jonköping RG520
SÄÄSTÄ 5%

Raivaussaha 52cc Jonköping RG520

151,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 7,95 €
Norm. 159,00 €
Saatavuus
Varastossa
Raivaussaha Jonköping RG520 tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja käyttömukavuutta vaativaan raivaukseen ja leikkaamiseen. Tämä laadukas saha on varustettu tehokkaalla 2-tahtimoottorilla, joka tarjoaa 52 cc:n tehon. Voit luottaa sen vahvaan suorituskykyyn ja ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
RG520
EAN
6438168106656
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Raivaussaha Jonköping RG520 tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja käyttömukavuutta vaativaan raivaukseen ja leikkaamiseen. Tämä laadukas saha on varustettu tehokkaalla 2-tahtimoottorilla, joka tarjoaa 52 cc:n tehon. Voit luottaa sen vahvaan suorituskykyyn ja tehokkaaseen leikkuuvoimaan.

Sahan moottori on E-II -hyväksytty, mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukat päästöstandardit ja on ympäristöystävällinen valinta. Bensiinitankin tilavuus on 1,2 litraa, joten voit työskennellä pidempään ilman keskeytyksiä tankkauksen vuoksi.

Mukana tulee sekä siimapää että kolmioterä, joten voit käyttää sahaa erilaisiin leikkaustöihin ja raivauksiin. Siimapää soveltuu erityisesti ruohon ja pienten pensaiden leikkaamiseen, kun taas kolmioterällä voit tehokkaasti raivata kovempaa kasvillisuutta ja tiheämpiä alueita.

Sahaan sisältyy myös kätevä kantohihna, joka helpottaa sahan kantamista ja vähentää rasitusta käyttäjän olkapäille ja selälle.

Tämä Jonköping RG520 -raivaussaha on suunniteltu ammattilaiskäyttöön ja vaativaan kotikäyttöön. Tehdastakuu 12 kuukautta antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuutta laitteen toimintavarmuudesta.

Jonköping RG520 on erinomainen valinta, kun tarvitset huippulaadukasta ja tehokasta raivaussahaa. Sen vahva moottori, monipuoliset leikkuuominaisuudet ja mukana tuleva kantohihna tekevät siitä käyttömukavan ja tehokkaan työkalun. Tehdastakuu 12 kuukautta antaa sinulle luottamusta ja turvaa sen suorituskykyyn.

Ominaisuudet:
2-tahtimoottori 52 cc
Teho 1,75 kW
E-II -hyväksytty moottori
Bensiinitankki 1,2 l
Tehdastakuu 12 kk

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?