Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Puunkantoteline Hoop Ainola
SÄÄSTÄ 5%

Puunkantoteline Hoop Ainola

56,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 2,99 €
Norm. 59,90 €
Saatavuus
Varastossa
Tyylikäs pyöreä puuteline on sisustuksellinen tapa säilyttää polttopuut esillä takkasi lähellä. Materiaali: pulverimaalattu teräs, 65 x 60 cm, syvyys: 16 cm, paino: 1,2 kg. Tämä tyylikäs pyöreä puuteline tarjoaa sisustuksellisen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102381501
EAN
6438014268002
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tyylikäs pyöreä puuteline on sisustuksellinen tapa säilyttää polttopuut esillä takkasi lähellä. Materiaali: pulverimaalattu teräs, 65 x 60 cm, syvyys: 16 cm, paino: 1,2 kg. Tämä tyylikäs pyöreä puuteline tarjoaa sisustuksellisen ja käytännöllisen tavan säilyttää polttopuut esillä takkasi lähellä. Puuteline on valmistettu mustasta pulverimaalatusta teräksestä ja sen elegantti muotoilu tuo lisäarvoa tilaan.

Puutelineen korkeus, leveys ja syvyys on mitoitettu sopivasti, jotta se mahtuu helposti takan lähelle tai muuhun haluttuun paikkaan. Telineen paino on kevyt, joten sen siirtäminen ja asettelu on vaivatonta.

Tämä käytännöllinen puuteline on suunniteltu erityisesti polttopuiden säilytykseen ja esillepanoon. Sen avulla voit pitää puut siististi järjestyksessä ja saatavilla takan lämmittämistä varten. Telineen avulla polttopuut pysyvät kätevästi saatavilla ilman sotkua ja epäjärjestystä.

Huomioithan kuitenkin turvallisuusohjeet: Älä anna lasten koskaan kiivetä puutelineelle, jotta vältetään kaatumisvaara ja mahdolliset tapaturmat.

Ominaisuudet:
Musta pulverimaalattu teräs,
Korkeus: 65 cm,
Leveys: 60 cm,
Syvyys: 16 cm,
Paino: 1,2 kg.

VAROITUS: Älä anna lasten koskaan kiivetä. Kaatumisvaara.

Näytä lisää tuotteita
Muut tuotteet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?