Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Puolapuut leuanveto/dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä K-Sport
Puolapuut leuanveto/dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä K-SportPuolapuut leuanveto/dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä K-SportPuolapuut leuanveto/dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä K-SportPuolapuut leuanveto/dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä K-Sport
SÄÄSTÄ 5%

Puolapuut leuanveto/dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä K-Sport

379,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 19,95 €
Norm. 399,00 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Tämä puolapuu setti sisältää kaiken tarvittavan monipuoliseen ylävartalon voima- ja kestävyysharjoitteluun. Leuanvetoteline on erittäin monikäyttöinen. Tämä puolapuu setti sisältää kaiken tarvittavan monipuoliseen ylävartalon voima- ja kestävyysharjoitteluun. Paketti sisältää puolapuut, leuanveto/dippi/vatsalihastelineen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102519471
EAN
5907618100977
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Rahti 48,80 €

Tämä puolapuu setti sisältää kaiken tarvittavan monipuoliseen ylävartalon voima- ja kestävyysharjoitteluun. Leuanvetoteline on erittäin monikäyttöinen. Tämä puolapuu setti sisältää kaiken tarvittavan monipuoliseen ylävartalon voima- ja kestävyysharjoitteluun. Paketti sisältää puolapuut, leuanveto/dippi/vatsalihastelineen sekä vinopenkin.
Leuanvetoteline on erittäin monikäyttöinen. Yläasennossa se toimii leuanvetotankona oteväleillä 110 cm/60 cm/20 cm. Voit myös hyödyntää sitä monipuolisesti kiinnittämällä siihen esim. vastuskuminauhoja tai nyrkkeilysäkin, jolle on kiinnityspaikka valmiina.

Toisinpäin asennettuna yhdistelmäteline toimii dippi ja vatsarutistustelineenä. Laitteen otekahvoja on helppo siirtää ja säätöalue on suuri, joten jokaiselle löytyy sopivat asetukset. Harjoittelun aikana voit helposti vaihtaa leuanvedosta dippeihin kääntämällä telineen toisin päin. Kiinnitys puolapuihin tapahtuu koukkujen avulla.

Harjoituspenkin kulmaa on helppo säätä kiinnittämällä se haluamaansa puolaan. Penkin avulla saadaan monipuolisuutta vatsalihastreeniin ja halutessaan sitä voi käyttää käsipainojen avulla rintalihaksien harjoittamiseen. Se soveltuukin erityisesti negatiivisen työntökulman harjoitteisiin.

Puolapuut ja lisälaitteet ovat valmistettu laadukkaasta teräksestä ja viimeistelty kestävällä pulverimaalauksella. Pultinkannat on suojattu kumitulpilla, otekahvoissa on kumipehmikkeet ja kyynärvarsia ja selkää suojaavat paksut pehmikkeet kestävällä päällysteellä.

Tekniset tiedot:
Tikkaiden korkeus: 2150 mm
Tikkaiden leveys: 783 mm
Valmistettu korkealaatuisesta teräksestä
Pulverimaalattu
Tangon leveys: 1100 mm
Etäisyys seinästä: 200 mm
Puolien välinen etäisyys: 240 mm
Dippi kahvojen säätö alueella: 160 -720 mm
Otekahvat leuanvetotangossa: 200, 600 ja 1100 mm
Penkin mitat: 1100x280 mm
Koukku nyrkkeilytarvikkeiden kiinnittämiseen
Made in EU
Takuu: 2 vuotta

Näytä lisää tuotteita
Kuntoilu ja painot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?