Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Puhdistuspistooli, paineilmakäyttöinen Arctic Auto Tornador
SÄÄSTÄ 5%

Puhdistuspistooli, paineilmakäyttöinen Arctic Auto Tornador

75,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,95 €
Norm. 79,00 €
Saatavuus
Varastossa
Sopii erinomaisesti vaikeiden kohteiden pesuun Tehokas paineilmalla toimiva puhdistuspistooli on kätevä ja nopea ratkaisu monenlaisten puhdistustehtävien hoitamiseen. Puhdistuspistooli soveltuu erinomaisesti vaikeiden kohteiden, kuten raot ja halkeamat, puhdistukseen. Sen metallinen suutin ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
101848358
EAN
6438014171999
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Sopii erinomaisesti vaikeiden kohteiden pesuun Tehokas paineilmalla toimiva puhdistuspistooli on kätevä ja nopea ratkaisu monenlaisten puhdistustehtävien hoitamiseen. Puhdistuspistooli soveltuu erinomaisesti vaikeiden kohteiden, kuten raot ja halkeamat, puhdistukseen. Sen metallinen suutin takaa kestävyyden ja tarkan puhdistustuloksen.

Puhdistuspistooli on erityisen hyödyllinen silloin, kun tarvitaan voimakasta ja suunnattua ilmavirtaa puhdistukseen. Se poistaa tehokkaasti likaa, pölyä ja muita epäpuhtauksia erilaisilta pinnoilta. Paineilmakompressorin avulla pistooli tuottaa tarvittavan ilmamäärän, ja pesukohteeseen sopivan pesuaineen käyttö parantaa puhdistustehokkuutta entisestään.

Puhdistuspistooli on käyttökelpoinen monissa eri ympäristöissä ja tehtävissä, kuten kotitalouskäytössä, autonpesussa, koneiden ja laitteiden huoltotöissä sekä teollisuuden puhdistustehtävissä. Sen säädettävä pesuaine- ja ilmamäärä mahdollistaa monipuolisen käytön eri puhdistustarpeisiin.

Kompaktin ja kevyen muotoilun ansiosta puhdistuspistooli on helppo käsitellä ja kuljettaa mukana tarvittaessa. Sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus tekevät siitä luotettavan apuvälineen kaikenlaisissa puhdistustehtävissä.

Ominaisuudet:
Toimintapaine 5 -10bar
Suutin metallia
Helppo ja nopea käyttää
Sopii erinomaisesti vaikeiden kohteiden pesuun
Puhdistaa nopeasti raot ja halkeamat
Tarvitsee toimiakseen paineilmakompressorin ja pesukohteeseen sopivan pesuaineen
Pesuaine / ilmamäärä säädettävissä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?