Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
PU-pistooli Procat
SÄÄSTÄ 5%

PU-pistooli Procat

12,16 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,64 €
Norm. 12,80 €
Saatavuus
Varastossa
Polyuretaanivaahto on rakennusmateriaali, jota käytetään täyttämiseen, eristämiseen sekä kiinnittämiseen. Vaahto laajenee levittäessä ja täyttää siten tehokkaasti koloja, aukkoja sekä saumoja. Uretaanipistooli on polyuretaanivaahtojen asentamiseen tarkoitettu laite, jonka avulla vaahto saadaan ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
19952
EAN
6420610199521
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Polyuretaanivaahto on rakennusmateriaali, jota käytetään täyttämiseen, eristämiseen sekä kiinnittämiseen. Vaahto laajenee levittäessä ja täyttää siten tehokkaasti koloja, aukkoja sekä saumoja. Uretaanipistooli on polyuretaanivaahtojen asentamiseen tarkoitettu laite, jonka avulla vaahto saadaan kohdistettua juuri sinne, missä sen kuuluukin olla. Pistoolin liipaisimen avulla katkaiset vaahdon virran juuri silloin kun haluat, eikä vaahtoa pääse valumaan ulos. Pakkauksen mukana tulevien vaihtosuuttimien avulla parannat asennustarkkuutta entisestään.

Kierrä vaahtopatruuna kiinni pistoolin kierrepalaan ja avaa pistoolin päädyssä oleva säätöruuvi. Tähtää pistooli haluamaasi paikkaan ja paina pistoolin liipaisinta kevyesti. Kun lopetat vaahdon levittämisen muista sulkea säätöruuvi, jotta vaahto ei pääse kuivumaan.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?