Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Porasarja 1-10 mm 19-osainen, metallikotelossa Irwin HSS Cobalt
SÄÄSTÄ 5%

Porasarja 1-10 mm 19-osainen, metallikotelossa Irwin HSS Cobalt

56,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 2,99 €
Norm. 59,90 €
Saatavuus
Varastossa
Irwin HSS Cobalt porasarja tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan porausratkaisun metallitöihin. Porasarja sisältää 19 erikokoista terää, jotka on säilytetty käytännöllisessä metallisessa säilytyslaatikossa. Laatikossa on kiskot, jotka pitävät jokaisen terän paikallaan, jolloin ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
10502569
EAN
5709131282433
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Irwin HSS Cobalt porasarja tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan porausratkaisun metallitöihin. Porasarja sisältää 19 erikokoista terää, jotka on säilytetty käytännöllisessä metallisessa säilytyslaatikossa. Laatikossa on kiskot, jotka pitävät jokaisen terän paikallaan, jolloin terät pysyvät aina järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Porasarjan terät on valmistettu laadukkaasta HSS Cobalt -materiaalista, joka antaa niille erinomaisen kovuuden ja kestävyyden. Terien kiertoaste on 118 astetta, mikä tekee niistä tehokkaita ja tarkkoja porattaessa erilaisia metalleja ja alumiinia.

Sarja sisältää poranterät kokoja 1 - 13 mm, porrastettuna 0.5 mm:n välein. Tämä antaa monipuolisuutta ja tarkkuutta erikokoisten reikien poraamiseen metallipintoihin.

Irwin HSS Cobalt porasarja on erityisesti suunniteltu metallin ja alumiinin poraamiseen, ja sen avulla voit suorittaa tarkkoja ja siistejä poraustöitä erilaisissa metalliprojekteissa. Olipa kyseessä sitten metallin työstäminen rakentamisessa, korjaamisessa tai harrastustöissä, tämä porasarja tarjoaa luotettavan ja ammattimaisen ratkaisun poraustarpeisiisi.

Ominaisuudet:
Terien kiertoaste 118 astetta.
Sisältää koot: 1 – 13 mm
0.5 mm porrastuksella.
Metallille ja alumiinille
Kovuus DIN 338

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?