Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Polkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärry
Polkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärryPolkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärry
SÄÄSTÄ 5%

Polkupyörän peräkärry 3in1 juoksukärry

350,55 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 18,45 €
Norm. 369,00 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Erinomaisen 3-in-1 pyöräilykärryn saa kiinnitettyä polkupyörän perään ja vaihoehtoisesti sen saa näppärästi muutettua lenkkeilyvaunuksi tai juoksurattaiksi! PYÖRÄILYKÄRRY 3-IN-1 JUOKSUKÄRRY - Muunneltava polkupyörän peräkärry / juoksurattaat / lenkkeilykärry

Erinomaisen 3-in-1 pyöräilykärryn saa ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
36600
EAN
5709386366001
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 24,40 €
Rahti 34,80 €

Erinomaisen 3-in-1 pyöräilykärryn saa kiinnitettyä polkupyörän perään ja vaihoehtoisesti sen saa näppärästi muutettua lenkkeilyvaunuksi tai juoksurattaiksi! PYÖRÄILYKÄRRY 3-IN-1 JUOKSUKÄRRY - Muunneltava polkupyörän peräkärry / juoksurattaat / lenkkeilykärry

Erinomaisen 3-in-1 pyöräilykärryn saa kiinnitettyä polkupyörän perään ja vaihoehtoisesti sen saa näppärästi muutettua lenkkeilyvaunuksi tai juoksurattaiksi! Lapset kulkevat vaivatta ja turvallisesti mukana.

Hyvin rullaavat ja helposti muokattavissa olevat pyöräilyrattaat ovat loistava hankinta lapsiperheen ulkoilua ja liikuntaa varten!
Laadukas polkupyörän peräkärry / juoksukärry tuo uusia mahdollisuuksia kesäliikuntaan: kahden istuttavassa pyörävaunu mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja perheen pienimmätkin pääsevät osaksi jokapäiväisiä pyörälenkkejä! Pyöräilyrattaat on varustettu hyvillä ominaisuuksilla, jotka tekevät lasten kyydistä miellyttävää ja turvallista kaikissa olosuhteissa.

Lastenrattaat on kokoontaitettavat, jolloin kärryt saa varastoitua pieneen tilaan, tai vaikka kuljetettua autolla mökille. Taitettava runko mahdollistaa pyöräkärryn ottamisen myös lomamatkoille mukaan! Pyöräkärrylla voit tehdä ihania retkiä yhdessä perheen kanssa.

Sade- ja aurinkosuoja, säädettävä työntöaisa ja istuimet, laadukkaat turvavaljaat ja lukuisat muut ominaisuudet takaavat miellyttävän ulkoilun ja turvalliset pyörälenkit!

Rawlink 3-in-1 pyöräilyvaunussa on mahtavat laatuominaisuudet, jotka muodostavat turvallisen ja käyttäjäystävällisen kokonaisuuden. Kestävä runko yhdistettynä suurikokoisiin renkaisiin takaa kevyen rullaamisen ja turvallisen kyydin perheen pienemmille. Pyörävaunu on helppo kiinnittää aisalla polkupyörän takarenkaaseen, jolloin koko perhe pääsee nauttimaan!

Juoksuvaunun etummaisen pyörän tilalle saa muokattua näppärästi kaksi pyörivää ratasta. Kaikki tarvittavat osat saa kuljetettua huomaamattomasti vaunujen mukana, kuten pyörään kiinnitettävän aisan ja kääntyvät eturenkaat - kaikelle löytyy näppärä säilytyspaikka.

Vaunujen valmistuksessa on otettu huomioon erityisesti lapsiystävällisyys: kärryt on varustettu hyvällä säilytystilalla, ketterällä sekä kestävällä runkorakenteella ja monipuolisilla käyttöominaisuuksilla.

Ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan Rawlink 3-in-1 pyöräilyrattaat palvelevat käyttäjäänsä. Runsaat säilytystilat, tilavat istuinpaikat ja monipuoliset säätömahdollisuudet tarjoavat mutkatonta urheilua ja miellyttävää matkantekoa.

Helppohoitoiset ja kestävällä kankaalla varustetut lastenvaunut takaavat onnistuneet retket.

Tiedot:
3 in 1 Traileri, lenkkeily ja rattaat
Sopii 2 lapselle
kapasiteetti: 22 kg x 2 + 5 kg lasti
säädettävä ohjaustanko
sadesuoja + aurinkosuoja
5 pisteen turvavaljaat + säädettävä istuin
taitettava kori, pullolaukku + kännykkäpussi
Yksivaiheinen taittojärjestelmä
2x20" QR heijastava pyörä +16" jooger pyörä -
Käsi- ja seisontajarrut

Näytä lisää tuotteita
Lisävarusteet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?