Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Pikapuristin 2 kpl 300mm max. 50 kg MAX
Pikapuristin 2 kpl 300mm max. 50 kg MAX
SÄÄSTÄ 5%

Pikapuristin 2 kpl 300mm max. 50 kg MAX

12,66 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,67 €
Norm. 13,33 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä puristussetti tarjoaa ratkaisun monenlaisiin tehtäviin, kuten liimaamiseen ja puristamiseen. Sen suunnittelu mahdollistaa suuremman välimatkan käytön kuin useimmissa muissa puristimissa, mikä lisää sen monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Olipa kyseessä sitten puusepäntyö, ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
52163
EAN
5709386521639
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä puristussetti tarjoaa ratkaisun monenlaisiin tehtäviin, kuten liimaamiseen ja puristamiseen. Sen suunnittelu mahdollistaa suuremman välimatkan käytön kuin useimmissa muissa puristimissa, mikä lisää sen monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Olipa kyseessä sitten puusepäntyö, askartelu tai jokin muu projekti, nämä puristimet ovat luotettavia työkaluja.

Rakennettu kestämään:
Puristimet on valmistettu kestävästä teräksestä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Teräsrakenne kestää kovempaakin käyttöä ja pitää puristimet tukevasti paikoillaan. Lisäksi niissä on 2-komponenttinen liukuestekahva pikalukolla, mikä varmistaa turvallisen ja miellyttävän otteen.

Voimaa ja kapasiteettia:
Nämä puristimet ovat todellisia voimanpesiä. Ne voivat puristaa jopa 50 kilogramman kuorman, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monenlaisiin puristustehtäviin. Riippumatta siitä, puristatko puuosia, liimoja tai muita materiaaleja, voit luottaa näiden puristimien suorituskykyyn.

Tämä puristussetti tarjoaa voimaa, kestävyyttä ja monipuolisuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se on erinomainen työkalu kaikille, jotka tarvitsevat luotettavia puristimia työpajaan, harrastuksiin tai kotiprojekteihin. Ole valmiina käsittelemään erilaisia puristustehtäviä helposti ja tehokkaasti tällä laadukkaalla puristussetillä.

Tekniset Tiedot
Kokonaispaino: 1,53 kg
Nettopaino: 1,35 kg
Materiaali: Teräs
Välileveys: 50 cm
Kiinnityssyvyys: 5 cm
Kantavuus: 50 kg/m³

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?