Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Pihalaattamuotti 80x80cm Xpert Garden
SÄÄSTÄ 10%

Pihalaattamuotti 80x80cm Xpert Garden

62,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 6,99 €
Norm. 69,90 €
Saatavuus
Varastossa
Muotilla voit valaa itse pihalaatat ja näin säästät rahaa Tämä käytännöllinen muotti on suunniteltu omien pihalaattojen valamiseen. Se on valmistettu kestävästä polypropeenista ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja tyylikkäitä ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
276204
EAN
6410412762047
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Muotilla voit valaa itse pihalaatat ja näin säästät rahaa Tämä käytännöllinen muotti on suunniteltu omien pihalaattojen valamiseen. Se on valmistettu kestävästä polypropeenista ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja tyylikkäitä pihalaattoja omassa pihassasi. Muotin avulla voit valaa pihalaatat helposti ja vaivattomasti, ja samalla säästät rahaa, sillä voit tehdä laattoja juuri haluamassasi määrässä.

Muotin tilavuus on noin 20 litraa, mikä mahdollistaa suuremman laattamäärän valamisen kerralla. Muotin avulla voit luoda erilaisia kuvioita, värejä ja muotoja pihalaattoihin, jolloin saat juuri sellaiset laattapinnat kuin haluat.

Tämä muotti on kätevä ja helppokäyttöinen ratkaisu omien pihalaattojen valmistamiseen. Voit toteuttaa luovuuttasi ja suunnitella pihalaatat juuri omien mieltymystesi mukaan. Käyttämällä tätä muottia voit luoda pihastasi kauniin ja persoonallisen ympäristön, joka sopii juuri sinun tyyliisi.

Kuva viitteellinen

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?