Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Pensasleikkuri 24V Li-ion 2Ah + laturi
SÄÄSTÄ 5%

Pensasleikkuri 24V Li-ion 2Ah + laturi

204,25 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 10,75 €
Norm. 215,00 €
Saatavuus
Varastossa
GreenWorks 24V Li-ion pensasleikkuri tarjoaa tehokasta ja helppokäyttöistä ratkaisua pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen. Tämä kevyt ja ergonominen pensasleikkuri tarjoaa käyttömukavuutta ja tarkkuutta puutarhanhoitoon.

Pensasleikkurin käyttöjännite on 24 V ja akkukapasiteetti on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
GW021
EAN
6952909019536
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

GreenWorks 24V Li-ion pensasleikkuri tarjoaa tehokasta ja helppokäyttöistä ratkaisua pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen. Tämä kevyt ja ergonominen pensasleikkuri tarjoaa käyttömukavuutta ja tarkkuutta puutarhanhoitoon.

Pensasleikkurin käyttöjännite on 24 V ja akkukapasiteetti on 2 Ah, mikä tarjoaa riittävän tehon ja keston leikkaamiseen. Terän nopeus on 1400 iskua minuutissa, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tarkan leikkaustuloksen.

Terän pituus on 570 mm, ja se on kaksipuolinen, mikä helpottaa leikkausta sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. Terän avulla voit leikata pensaat ja pensasaidat tarkasti ja tasaisesti. Terän maksimipaksuus on 18 mm, mikä mahdollistaa sujuvan leikkaamisen erikokoisille oksille.

Pensasleikkurin käyntiaika kuormitettuna yhdellä latauksella on noin 20 minuuttia 2 Ah:n akulla ja 35 minuuttia 4 Ah:n akulla. Latausaika on 60 minuuttia 2 Ah:n akulla ja 120 minuuttia 4 Ah:n akulla. Voit siis leikata pensaat tehokkaasti ilman tarvetta usein akun vaihtamiselle.

Pensasleikkurissa on pehmustettu taka- ja etukahva, mikä lisää käyttömukavuutta ja vähentää väsymystä pitkäkestoisessa leikkaamisessa. Pyörivä takakahva mahdollistaa monipuoliset työskentelyasennot ja helpottaa pensaiden eri osien leikkaamista. Läpinäkyvä käsisuojus tarjoaa hyvän näkyvyyden työskentelyalueeseen ja lisää turvallisuutta.

Pensasleikkurissa on liipaisimen lukitustoiminto, joka estää tahattoman käynnistymisen ja lisää turvallisuutta käytön aikana. Pensasleikkuri on hiljainen ja mukava käyttää, mikä tekee puutarhatöistä miellyttävää ja vähentää meluhaittoja.

Pensasleikkuri käyttää Lithium Ion -teknologiaa ja se on yhteensopiva GreenWorks 24 V 2 Ah ja 4 Ah Li-Ion akkujen kanssa. Vakiovarusteisiin kuuluvat 24 V 2 Ah Li-Ion -akku, laturi ja teräsuojus. Pensasleikkurin paino akun kanssa on kevyt 3,2 kg, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja liikuteltavan.

GreenWorks 24V Li-ion pensasleikkuri tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä pensaiden leikkaamiseen. Sen avulla voit pitää puutarhan pensaat ja pensasaidat siistinä ja hyvin hoidettuina.

Ominaisuudet:
Pakkauksen pituus (cm): 95
Pakkauksen leveys (cm): 22
Pakkauksen korkeus (cm): 19
Bruttopaino (kg): 4.800000
EAN: 6952909019536

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?