Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Paineilmaletku spiralaali 1/4" 10m
Paineilmaletku spiralaali 1/4" 10mPaineilmaletku spiralaali 1/4" 10m
SÄÄSTÄ 5%

Paineilmaletku spiralaali 1/4" 10m

8,44 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,44 €
Norm. 8,88 €
Saatavuus
Varastossa
Monipuolinen letku paineilmatöihin!

Tarvitsetko monikäyttöisen ja kestävän paineilmaletkun erilaisiin projekteihin? Tutustu Paineilmaletku Spiral 1/4" 10m -tuotteeseen, joka tarjoaa käyttömukavuutta ja tehokkuutta monenlaisissa paineilmatöissä.

Kestävä rakenne:
Tämä paineilmaletku on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Sen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
11838
EAN
5709386118389
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Monipuolinen letku paineilmatöihin!

Tarvitsetko monikäyttöisen ja kestävän paineilmaletkun erilaisiin projekteihin? Tutustu Paineilmaletku Spiral 1/4" 10m -tuotteeseen, joka tarjoaa käyttömukavuutta ja tehokkuutta monenlaisissa paineilmatöissä.

Kestävä rakenne:
Tämä paineilmaletku on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä luotettavan valinnan niin kotikäyttöön kuin ammattitöihinkin. Letku kestää taipumista ja kulumista pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Kierretyyppinen suunnittelu:
Paineilmaletku Spiral 1/4" 10m:n kierretyyppinen suunnittelu tekee siitä erityisen joustavan ja helpon käyttää erilaisissa sovelluksissa. Letku venyy tarvittaessa, mutta palautuu alkuperäiseen muotoonsa ilman ongelmia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa hankalatkin paikat ja työskennellä mukavasti.

Pikaliitin helppoon yhdistämiseen:
Paineilmaletku on varustettu 1/4" liittimellä, joka mahdollistaa nopean ja helpon yhdistämisen erilaisiin paineilmatyökaluihin ja -laitteisiin. Voit vaihtaa työkalua vaivatta ilman pitkiä keskeytyksiä.

Laajay käyttökohteet:
Paineilmaletku Spiral 1/4" 10m soveltuu monenlaisiin paineilmatöihin, kuten renkaiden täyttöön, ilmapuhaltimien käyttöön, painepesurin käyttöön ja paljon muuhun. Olipa kyseessä kotipuutarhan hoito, autotallissa tehtävät korjaukset tai ammattimainen teollisuustyö, tämä letku vastaa tarpeisiisi.

Kätevä pituus:
10 metrin pituus antaa sinulle riittävästi liikkumatilaa erilaisissa projekteissa. Et joudu jatkuvasti liikkumaan letkun kanssa paikasta toiseen, ja voit keskittyä itse työhön.

Hanki paineilmaletku spiral 1/4" 10m ja varmista, että sinulla on oikeanlainen letku erilaisiin paineilmatöihin.
Sen kestävä rakenne, helppo liitettävyys ja monipuoliset käyttötarkoitukset tekevät siitä täydellisen valinnan niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Käytä sitä autojen, puutarhatyökalujen ja monen muun laitteen kanssa – tämä letku tekee työstäsi sujuvaa ja tehokasta.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?