Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Öljytäytteinen lämmitin 2000W Bellus
Öljytäytteinen lämmitin 2000W Bellus
SÄÄSTÄ 5%

Öljytäytteinen lämmitin 2000W Bellus

56,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 2,99 €
Norm. 59,90 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä turvallinen ja pyörillä kulkeva öljylämmitin tarjoaa tehokasta lämmitystä ja on suunniteltu varmistamaan käyttäjän turvallisuus. Siinä on ylilämpösuojat ja asentotunnistin, jotka takaavat laitteen toiminnan luotettavuuden ja turvallisuuden. Öljylämmitin soveltuu käytettäväksi ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
292296
EAN
6410412922960
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä turvallinen ja pyörillä kulkeva öljylämmitin tarjoaa tehokasta lämmitystä ja on suunniteltu varmistamaan käyttäjän turvallisuus. Siinä on ylilämpösuojat ja asentotunnistin, jotka takaavat laitteen toiminnan luotettavuuden ja turvallisuuden. Öljylämmitin soveltuu käytettäväksi erilaisissa tiloissa ja tilanteissa, ja sen käyttö on helppoa ja turvallista.

Tämä monipuolinen öljylämmitin tarjoaa kolme eri tehotasoa, joiden avulla voit säätää lämmitystehon tarpeen mukaan. Termostaatin ansiosta voit säätää halutun lämpötilan, ja ylikuumenemissuoja varmistaa, ettei laite ylikuumene vaarallisesti. Lisäksi laitteessa on kaatumissuojakytkin, joka katkaisee virran automaattisesti, jos laite kaatuu, jolloin vahinkojen riski pienenee.

Tämä öljylämmitin on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä, polypropeenista ja kuparista, mikä tekee siitä luotettavan ja kestävän käytössä. Sen pyörillä varustettu rakenne mahdollistaa helpon liikuttelun ja siirtelyn, joten sitä voi käyttää eri tiloissa ja huoneissa tarpeen mukaan. Laitteen valkoinen väri antaa sille tyylikkään ja modernin ilmeen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Tämä öljylämmitin on luotettava valinta lämmitystarpeisiin, ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä käytännöllisen ja turvallisen ratkaisun kodin lämmittämiseen.

Ominaisuudet:
Teho 800/1200/2000W.
11 lohkoa.
Termostaatti,
ylikuumenemissuoja,
kaatumissuojakytkin.

Leveys: 48,00 cm
Syvyys: 23,00 cm
Korkeus: 54,00 cm
Paino: 9,35 kg
Väri: valkoinen
Materiaali: teräs, polypropeeni, kupari

Näytä lisää tuotteita
Öljylämmittimet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?