Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Niskakaari Healer
Niskakaari HealerNiskakaari HealerNiskakaari HealerNiskakaari Healer
SÄÄSTÄ 5%

Niskakaari Healer

23,66 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,24 €
Norm. 24,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Kärsitkö niskakivuista ja jännityspäänsäryistä? Niskakaari poistaa niskakipuja luonnollisesti ilman kipulääkkeitä maan vetovoimaa hyväksi käyttäen. Näppäränkokoisen niskakaaren avulla venytät niskan, kallon pohjan ja selän lihaksia. Asetu makuulle venyttämään niskalihaksesi ja hyvästele ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102737726
EAN
6438014314914
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kärsitkö niskakivuista ja jännityspäänsäryistä? Niskakaari poistaa niskakipuja luonnollisesti ilman kipulääkkeitä maan vetovoimaa hyväksi käyttäen. Näppäränkokoisen niskakaaren avulla venytät niskan, kallon pohjan ja selän lihaksia. Asetu makuulle venyttämään niskalihaksesi ja hyvästele niskakipusi. Niskavenytin rentouttaa niskalihaksesi, jolloin niskan alueen kasaan painuneet välilevyt palautuvat luonnolliseen asentoon nopeuttaen verenkiertoa niskassa ja yläselässä. Helppoa, turvallista ja nautinnollista hoitoa. Parhaan tuloksen saat yhdistämällä venyttimen monipuoliseen liikuntaan. Nukut ja jaksat paremmin!

Niskakaari on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Ergonomisesti muotoiltu kestävä muovinen runko, jonka pinnassa hierovia, verenkiertoa lisääviä, lihanjännitystä laukaisevia akupunktionystyröitä. Keskellä pehmeä, selälle optimaalisen mukava silikonikumi takaa käyttömukavuuden. Tuote kantaa jopa 150 kg.
Niskakaari on erittäin helppo kasata, kevyt ja helposti mukana kuljetettava. Niskakaari soveltuu kaikenkokoisille ja –pituisille ihmisille. 10 minuutin päivittäinen käyttö riittää.

Niskakaari ei ole lääkinnällinen tuote. Keskustele lääkärisi tai fysioterapeuttisi kanssa ensin tuotteen käytöstä, mikäli sinulle on tehty selkäoperaatio, kärsit erityisen kovista ja jatkuvaa hoitoa vaativista selkäkivuista.

Soveltuu kaikenkokoisille ja -pituisille
Materiaali: ABS-muovi, silikonimuovi
Värit: Musta/Valkoinen, lila
Painonkestävyys: 150kg
Mitat: 38 cm x 25 cm x 10 cm
Pakkauksen koko: 38,5 x 26 x 10 cm
Nettopaino: 510 gr.
Bruttopaino: 0,65 kg.

Näytä lisää tuotteita
Kuntoilu ja painot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?