Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Moottorisaha 410 XGP Jonköping
SÄÄSTÄ 5%

Moottorisaha 410 XGP Jonköping

116,85 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 6,15 €
Norm. 123,00 €
Saatavuus
Varastossa
Jonköping 410XGP moottorisaha on varmatoiminen ja tehokas valinta harrastemetsurille, maatiloille, kotiin, mökille, rakennuksille, raivaustöihin, klapien tekoon, oksien sahaamiseen kuin kaikenlaisen muun puun sahaukseen. Jonköping moottorisaha on varmasto Jonköping 410XGP on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
410XGP
EAN
6438168103983
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Jonköping 410XGP moottorisaha on varmatoiminen ja tehokas valinta harrastemetsurille, maatiloille, kotiin, mökille, rakennuksille, raivaustöihin, klapien tekoon, oksien sahaamiseen kuin kaikenlaisen muun puun sahaukseen. Jonköping moottorisaha on varmasto Jonköping 410XGP on moottorisahojen hinta-koko-laatusarjassaan ehdottomasti kärjessä!

410XGP moottorisahan vahvat n.1,9 hv sahausteho on pakattu todella kompaktiin kokoon tarjoten kuitenkin maksimaalista tehoa erilaisissa puutöissä. Tämä malli sopii erinomaisesti yleismoottorisahaksi kotiin, mökille ja työkäyttöön. Takuu 12 kuukautta.

Jönköping 410XGP moottorisahan pienikulutuksinen sekä todella vääntävä Maxtorq -tekniikka tekee moottorista pitkäikäisen sekä varmatoimisen valinnan niin puuntyöstöön kuin myös erilaisiin rakennustöihin. Ympärivuotisen toimintavarmuuden takaa WalBro USA -kaasutin, ja mukavuudesta sekä pitkistä sahausoperaatioista huolehtii Anti Vibrating -teknologia, joka lisää sahausmukavuutta huomattavasti sen minimoivan tärinäeston myötä. Sahan ergonomisuuden viimeistelee kompakti koko sekä tyylikkäästi viimeistelty ulkomuoto, ja lisäksi EURO-V hyväksyntä tuo lisää käyttöturvallisuutta! Tämän moottorisahan hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä.

Jonköping 410XGP moottorisaha on varmatoiminen ja tehokas valinta harrastemetsurille, maatiloille, kotiin, mökille, rakennuksille, raivaustöihin, klapien tekoon, oksien sahaamiseen kuin kaikenlaisen muun puun sahaukseen. Jonköping moottorisaha on varmastoiminen, helppokäyttöinen ja pitkäikäinen metsurin saha.

Keveällä sekä tehokkaalla 41cc moottorilla tulevassa sahassa on yhdistettynä huippulaadukas Walbro-kaasutin, joka antaa sahalle erinomaiset kiihtyvyysominaisuuden, varmatoimisuuden sekä 1,4kW tehon. Lisäksi sahassa on myös huippulaadukas terävarustus, Oregon-laippa sekä 1,3mm 53-lenkin pituinen laadukas teräketju 3/8" jaolla. Anti Vibrating -järjestelmän ansiosta sahaaminen on kevyempää ja helpompaa.

Maxtorq-tekniikan 41cc moottori on pitkäinen ja sillä saat näppärästi sahattua paksummatkin puurungot. Lisäksi saha sopii hyvin myös erilaisiin rakennustöihin. 410XGP moottorisahaa on helppo huoltaa, sillä sen teräketju on helppo vaihtaa ja nopea säätää. Lisäksi moottorin yleishuoltaminen on helppoa sen selkeän ja yksinkertaisen tekniikan ansiosta.

Tekniset tiedot
Moottori 41cc
Teho 1,4 kW
Kaasutin: WalBro® USA
Terälevy: OREGON® 14" (laippakoodi: 140SDEA041)
Ketju: 1,3 mm, 53 lenkkiä, jako 3/8"
Anti Vibrating -tärinän esto järjestelmä
Polttoainesäiliö 0,23L
Paino: 6kg terävarustuksella
EURO V -hyväksytty

Takuu 12 kuukautta

Näytä lisää tuotteita
Moottorisahat tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?