Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Moottorisaha 40V Li-ion yläkahva 25cm 1/4" 58DL
SÄÄSTÄ 5%

Moottorisaha 40V Li-ion yläkahva 25cm 1/4" 58DL

170,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 8,95 €
Norm. 179,00 €
Saatavuus
Varastossa
GreenWorks 40V Li-ion yläkahvamallinen moottorisaha tarjoaa tehokasta ja käyttäjäystävällistä ratkaisua puun sahaukseen. Tämä akkukäyttöinen moottorisaha on varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tekevät sahaamisesta helppoa ja tehokasta.

Moottorisahassa on automaattinen ketjuvoitelu, jossa on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
GW071
EAN
6952909020013
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

GreenWorks 40V Li-ion yläkahvamallinen moottorisaha tarjoaa tehokasta ja käyttäjäystävällistä ratkaisua puun sahaukseen. Tämä akkukäyttöinen moottorisaha on varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tekevät sahaamisesta helppoa ja tehokasta.

Moottorisahassa on automaattinen ketjuvoitelu, jossa on läpinäkyvä säiliö, mikä mahdollistaa helpon seurannan ja tarvittavan öljyn lisäämisen. Tämä varmistaa optimaalisen ketjun voitelun ja pidentää ketjun käyttöikää.

Turvakäynnistys vaatii kahden napin painalluksen, mikä estää tahattoman käynnistymisen ja lisää turvallisuutta käytön aikana. Moottorisahassa on myös hiiliharjaton moottori, joka tarjoaa pidemmän käyntiajan, vähemmän huoltoa ja vähemmän tärinää.

Moottorisahan jännite on 40 V ja sen laippa on 25 cm pitkä. Ketju on kooltaan 1/4" / 0.05", ja sen nopeus on 16,2 m/s. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja nopean sahauksen eri puumateriaaleille.

Moottorisahan käyntiaika yhdellä latauksella on noin 14 minuuttia 4,0 Ah:n akulla. Huomaa, että tämä käyntiaika perustuu jatkuvaan sahaukseen 10 cm:n puuhun, ja se voi vaihdella käytön intensiteetin ja puumateriaalin mukaan.

Moottorisaha on yhteensopiva GreenWorks G-MAX 40 V Li-Ion akkujen kanssa, mikä mahdollistaa akun ja laturin yhteiskäytön muiden GreenWorks 40V työkalujen kanssa.

Huomaa, että tämä tuote sisältää pelkän konerungon, eikä siihen sisälly akkua ja laturia. Ne tulee hankkia erikseen.

Moottorisahan paino ilman akkua on kevyt 2,4 kg, mikä helpottaa sen käyttöä ja liikuteltavuutta eri sahaustilanteissa.

GreenWorks 40V Li-ion yläkahvamallinen moottorisaha tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden puun sahauksessa. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kätevää ja ympäristöystävällistä vaihtoehtoa perinteiselle bensiinikäyttöiselle moottorisahalle.

G-MAX 40V Lithium-Ion pihatyökalulinja:

GreenWorks G-MAX 40V Li-Ion -tuotelinja perustuu ajatukseen yksi akku ja 10 puutarhatyökalua. Laitteesta toiseen vaihdettava akku mahdollistaa pihatöiden suorittamisen tehokkaasti akkua koneesta toiseen vaihtamalla

Innovatiivinen G-MAX 40V Lithium-Ion-akku tarjoaa pidemmän käyntiajan, korkeamman suorituskyvyn ja enemmän tehoa kaikkien GreenWorks G-MAX työkalujen kanssa

GreenWorks G-MAX pihatyökalulinja on erinomainen valinta bensiinikäyttöisten pihatyökalujen korvaamista miettiville. Hanki esimerkiksi GreenWorks G-MAX ruohonleikkuri ensin (toimitetaan akun kanssa) ja täydennä akkukäyttöisiä pihatyökalujasi jatkossa muilla GreenWorks G-MAX 40V työkaluilla, kuten trimmerillä, lehtipuhaltimella, pensasleikkurilla jne.

Ominaisuudet:
Pakkauksen pituus (cm): 21.5
Pakkauksen leveys (cm): 30.5
Pakkauksen korkeus (cm): 24
Bruttopaino (kg): 3.600000
EAN: 6952909020013

Näytä lisää tuotteita
Moottorisahat tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?