Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Monitoimitikkaat kävelytasolla Meister
SÄÄSTÄ 10%

Monitoimitikkaat kävelytasolla Meister

118,00 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 13,11 €
Norm. 131,11 €
Saatavuus
Varastossa
Monitoimitikkaat kävelytasolla ja liukuesteillä. Pituus suorana 337cm. Korkeus A-mallina 165cm. Korkeus tasomallina 95cm. Helppo varastoida ja kuljettaa mukana. Meisterin monitoimitikkaat kävelytasolla ja liukuesteillä ovat erinomainen valinta monenlaisiin työskentelytarpeisiin. Näitä tikkaat ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
NAB0110
EAN
6419773835339
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Monitoimitikkaat kävelytasolla ja liukuesteillä. Pituus suorana 337cm. Korkeus A-mallina 165cm. Korkeus tasomallina 95cm. Helppo varastoida ja kuljettaa mukana. Meisterin monitoimitikkaat kävelytasolla ja liukuesteillä ovat erinomainen valinta monenlaisiin työskentelytarpeisiin. Näitä tikkaat on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista, mikä tekee niistä helppoja kuljettaa mukana ja varastoida käytön jälkeen. Ne ovat erittäin tukevat ja luotettavat, joten voit työskennellä niiden avulla turvallisin mielin.

Monitoimitikkaiden ominaisuuksiin kuuluu neljä askelmaa kolmella askelmatasolla, mikä tekee työskentelystä helppoa ja tehokasta. Ne sisältävät myös kävelytason, joka tarjoaa lisämukavuutta ja vakautta työskentelyyn. Liukuesteet takaavat turvallisen työskentelyn myös liukkaissa olosuhteissa.

Nämä monitoimitikkaat ovat EN131 -standardin hyväksymät, mikä tarkoittaa, että ne ovat turvallisia ja luotettavia käyttää monenlaisissa työtehtävissä. Ne kestävät jopa 150 kg:n kuormituksen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan erilaisiin projekteihin ja työskentelytarpeisiin.

Meisterin monitoimitikkaat ovat erinomainen apuväline niin kotiremontteihin kuin ammattikäyttöönkin. Niiden helppokäyttöisyys, kestävyys ja turvallisuus tekevät niistä luotettavan kumppanin monenlaisiin työskentelytarpeisiin. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastelija, voit luottaa Meisterin monitoimitikkaisiin suoriutuessasi erilaisista työtehtävistä.

Ominaisuudet:
Materiaali: alumiini
Askelmat 4x3
Sisältää kävelytason
Pituus suorana 337cm
Korkeus A-mallina 165cm
Korkeus tasomallina 95cm
EN131 -Hyväksytty
Kantavuus 150kg
Paino 10,5kg

Näytä lisää tuotteita
Nostimet ja telineet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?