Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Monitoimitikkaat 12 askelmaa Probuilder
Monitoimitikkaat 12 askelmaa ProbuilderMonitoimitikkaat 12 askelmaa ProbuilderMonitoimitikkaat 12 askelmaa ProbuilderMonitoimitikkaat 12 askelmaa ProbuilderMonitoimitikkaat 12 askelmaa Probuilder
SÄÄSTÄ 5%

Monitoimitikkaat 12 askelmaa Probuilder

105,55 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 5,56 €
Norm. 111,11 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Moneen työhön sopiva monitoimitasotikas, A-tikas, suoratikas ja työtaso, menee säilytyksessä pieneen tilaan. Probuilder monitoimitikkaat tarjoavat käyttäjälleen monipuolisen ja kätevän työkalun erilaisiin korkealla työskentelyyn liittyviin tarpeisiin. Nämä tikkaat toimivat A-tikkaina, suoratikkaina ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
57671
EAN
5709386576714
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 18,80 €
Rahti 28,80 €

Moneen työhön sopiva monitoimitasotikas, A-tikas, suoratikas ja työtaso, menee säilytyksessä pieneen tilaan. Probuilder monitoimitikkaat tarjoavat käyttäjälleen monipuolisen ja kätevän työkalun erilaisiin korkealla työskentelyyn liittyviin tarpeisiin. Nämä tikkaat toimivat A-tikkaina, suoratikkaina sekä työtasoina, mikä tekee niistä erityisen monikäyttöiset ja sopivat erilaisiin työtehtäviin. Tikkaat ovat myös helppo säilyttää pieneen tilaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Probuilder monitoimitikkaissa on yhteensä 12 askelmaa, joiden väli on 27 cm, mikä takaa turvallisen ja mukavan työskentelyn eri korkeuksissa. Tikkaat voidaan asentaa A-tikkaina, jolloin niiden korkeus on 165 cm, tai käyttää suoratikkaina, jolloin ne voivat ulottua suoraksi pituudeltaan 337 cm. Näin voit valita sopivan pituuden juuri tarpeidesi mukaan.

Tikkaat ovat erittäin tukevat ja kestävät, sillä ne kestävät kantavuudeltaan jopa 150 kg. Tämä tekee niistä vakaan alustan monenlaiseen työskentelyyn. Lisäksi Probuilder monitoimitikkaissa on kaksi työskentelytasolevyä, jotka mahdollistavat kätevän ja turvallisen työskentelyn korkeilla paikoilla. Voit asettaa tarvittavat työkalut ja materiaalit tasolevyille, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla.

Näiden monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Probuilder monitoimitikkaat ovat erinomainen valinta kaikenlaiseen korkealla työskentelyyn. Olit sitten ammattilainen tai harrastaja, nämä tikkaat takaavat turvallisen ja mukavan työskentelyn korkeuksissa ja tehostavat työskentelyäsi monin eri tavoin.

Ominaisuudet:
Max pituus suorana 337 cm
Askelväli 27cm
Korkeus A-tikkaana 165 cm
Kantavuus 150 kg
Sis 2x työskentelytasolevyä

Näytä lisää tuotteita
Rakennustelineet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?