Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Monitoimipumppu nesteille ja ilmalle Carman
SÄÄSTÄ 5%

Monitoimipumppu nesteille ja ilmalle Carman

9,49 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,50 €
Norm. 9,99 €
Saatavuus
Varastossa
Tässä on monipuolinen ja kätevä pumppu, joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Tämä pumppu on todellinen monitoimityökalu, joka helpottaa arkipäivän askareita ja harrastuksia.

Yksi tämän pumpun päätarkoituksista on nesteiden lappoaminen. Sillä voit ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
627763
EAN
6410416277639
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tässä on monipuolinen ja kätevä pumppu, joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Tämä pumppu on todellinen monitoimityökalu, joka helpottaa arkipäivän askareita ja harrastuksia.

Yksi tämän pumpun päätarkoituksista on nesteiden lappoaminen. Sillä voit siirtää nesteitä tehokkaasti ja vaivattomasti paikasta toiseen. Pakkaukseen sisältyy kaksi nestesiirtämiseen tarkoitettua letkua, joiden pituus on 127 cm per letku. Nämä letkut mahdollistavat erilaisten nesteiden siirtämisen luotettavasti ja turvallisesti.

Lisäksi tämä pumppu toimii erinomaisesti renkaiden, pallojen ja uimapatjojen täyttämiseen ilmalla. Siinä on mukana ilmaletku, jonka pituus on 40 cm, ja erilaisia letkuliittimiä ja adaptereita, jotka tekevät täyttämisestä helppoa ja vaivatonta. Unohda manuaalinen puhaltaminen ja käytä tätä pumppua nopeaan ja tehokkaaseen täyttämiseen.

Pumppu sisältää myös öljynvaihtoon soveltuvan letkun, jonka pituus on 123 cm. Tämä ominaisuus tekee öljyn vaihtamisesta autoissa tai moottoripyörissä entistäkin helpompaa ja puhtaampaa. Voit luottaa siihen, että tämä pumppu suoriutuu tehtävistään vaivatta ja luotettavasti.

Yksi suuri etu tässä pumpussa on sen monipuolisuus. Se voidaan käyttää myös polttoaineiden ja öljyn pumppaamiseen, mikä tekee siitä kätevän apuvälineen erilaisiin kotiin ja harrastuksiin liittyviin projekteihin.

Tämä pumppu tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia ja helpottaa arkipäivän askareita sekä harrastustoimintaa. Voit luottaa sen suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Lisäksi sillä on 1 vuoden takuu, mikä antaa sinulle mielenrauhan. Hanki tämä monipuolinen pumppu ja nauti sen monista käyttötarkoituksista eri tilanteissa!

Ominaisuudet:
Pakkauksessa kaksi nesteiden siirtämiseen tarkoitettua letkua (pituus 127 cm/ letku),
Öljynvaihtoon soveltuva letku (pituus 123 cm),
Ilmaletku (pituus 40 cm) sekä letkuliittimet ja adapterit.

Voidaan käyttää polttoaineiden ja öljyn pumppaamiseen.

Takuu 1 vuosi.

Näytä lisää tuotteita
Pumput tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?