Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Minifrisbee Enermix sininen
Minifrisbee Enermix sininenMinifrisbee Enermix sininenMinifrisbee Enermix sininenMinifrisbee Enermix sininenMinifrisbee Enermix sininen
SÄÄSTÄ 5%

Minifrisbee Enermix sininen

6,17 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,33 €
Norm. 6,50 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Tämä minifrisbee tekee ajanvietosta superhauskaa ystävien sekä perheen jäsenten kanssa! Kopittele minikiekolla kaverin kanssa, heitä pituutta tai tarkkuutta. Viihdyttävä koko perheen harrastus. Kopittele minikiekolla kaverin kanssa, heitä pituutta tai tarkkuutta. ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102685977
EAN
6438014306322
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä minifrisbee tekee ajanvietosta superhauskaa ystävien sekä perheen jäsenten kanssa! Kopittele minikiekolla kaverin kanssa, heitä pituutta tai tarkkuutta. Viihdyttävä koko perheen harrastus. Kopittele minikiekolla kaverin kanssa, heitä pituutta tai tarkkuutta. Säännöt voit päättää itse.
Pienikokoinen Enermix MiniDisc kulkee kätevästi mukana taskussa, laukussa tai repussasi ja on aina valmiina haastamaan sinut ja ystäväsi tarkkuudella, pituudella ja hauskanpidolla kotipihalla, retkellä, puistossa jne.

Tämä pieni frisbee on suunniteltu tarkaksi ja todella hyvin liitäväksi minikiekoksi. Heitettäessä heittokiekosta otetaan ote peukalolla ja etusormella. Etusormi kaarevassa kehäurassa ja peukalo kiekon päällä. Kämmenheittoliike muistuttaa kiven heittämistä. Kun pidät heittokäden ja kyynärvarren vaakatasossa, heitto johtaa suoraan eteenpäin. Taitava heittäjä saa kiekon lentämään jopa 50 m päähän. Tämä minifrisbee tekee ajanvietosta superhauskaa ystävien sekä perheen jäsenten kanssa!

Vahva ja vedenkestävä
Heiton pituus jopa 50 m
Taskukokoinen -pelaa milloin vain missä vain.
Materiaali: joustava ja pehmeä kumimateriaali
Koko: halkaisija on n. 63mm
Värit: keltainen, vihreä, oranssi, pinkki, musta ja sininen

Näytä lisää tuotteita
Muu liikunta tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?