Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Märkä- ja kuivaimuri 25L 1400W Probuilder
Märkä- ja kuivaimuri 25L 1400W ProbuilderMärkä- ja kuivaimuri 25L 1400W ProbuilderMärkä- ja kuivaimuri 25L 1400W ProbuilderMärkä- ja kuivaimuri 25L 1400W ProbuilderMärkä- ja kuivaimuri 25L 1400W ProbuilderMärkä- ja kuivaimuri 25L 1400W Probuilder
SÄÄSTÄ 5%

Märkä- ja kuivaimuri 25L 1400W Probuilder

80,26 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 4,22 €
Norm. 84,48 €
Saatavuus
Varastossa
Probuilderin märkä- ja kuivaimuri on vankka ja tehokas työkalu, joka pystyy käsittelemään erilaisia tehtäviä puhdistaessaan niin kosteutta, hiontapölyä kuin säröjäkin. Tämä imuri on ihanteellinen valinta autotalleihin, työpajoihin ja autoihin, joissa ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
16937
EAN
5709386169374
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Probuilderin märkä- ja kuivaimuri on vankka ja tehokas työkalu, joka pystyy käsittelemään erilaisia tehtäviä puhdistaessaan niin kosteutta, hiontapölyä kuin säröjäkin. Tämä imuri on ihanteellinen valinta autotalleihin, työpajoihin ja autoihin, joissa tarvitaan monipuolista ja luotettavaa puhdistusratkaisua.

Vahva ja kestävä:
Tämä märkä- ja kuivaimuri on suunniteltu kestämään ja suoriutumaan haastavista tehtävistä. Säiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa sen pitkän käyttöiän ja suorituskyvyn. Ruostumaton teräs on erinomainen valinta, sillä se on kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Monipuolinen käyttö:
Tämä pölynimuri on monipuolinen, sillä se pystyy käsittelemään sekä kuivia että kosteita aineita. Voit käyttää sitä imuroimaan vettä, hiontapölyä, soraa, maata ja paljon muuta. Se on tehokas apuväline, joka auttaa sinua pitämään tilasi puhtaana ja siistinä.

Kätevät lisävarusteet:
Mukana toimitetaan useita lisävarusteita, jotka tekevät puhdistamisesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Mukana tulee 2in1 suodatinsuutin, 78 cm ruostumatonta terästä oleva teleskooppiputki, viemäriliitäntä, 3 metrin sähköliitin ja neljä joustavaa pyörää, jotka ovat valmistettu kestävästä ABS-muovista.

Käyttäjäystävällinen ja siirrettävä:
Tämä märkä- ja kuivaimuri on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Neljä joustavaa pyörää mahdollistavat helpon siirtämisen, ja säiliön käytännöllinen kahva tekee tyhjentämisestä vaivatonta. Voit siirtyä tehokkaasti paikasta toiseen ja puhdistaa alueita, joihin on vaikea päästä käsiksi.

Probuilderin märkä- ja kuivaimuri on monipuolinen ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua pitämään ympäristösi puhtaana ja siistinä. Sen kestävä rakenne ja lukuisat lisävarusteet tekevät siitä luotettavan kumppanin erilaisissa puhdistustehtävissä.

Tekniset tiedot:
Jännite: 220-240V 50 / 60hz Moottorin
Teho: 1400W
Säiliö: 25l ruostumaton
Letkun pituus: 1,5m

Mukana varusteet:
2in1 suodatinsuutin
78cm ruostumatonta terästä oleva teleskooppiputki
Viemäriliitäntä
3m sähköliitin
4 pyörää ABS-muovia

Huom! Pölynimuripussi ei sisälly!
Tämä märkä- ja kuivaimuri on myynnissä ilman pölynimuripussia, joten varmista, että hankit tarvittavat lisävarusteet, jotta voit hyödyntää sen täyttä potentiaalia.

Näytä lisää tuotteita
Imurit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?