Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Maantiivistäjä 50kg 2,5HP Trock
Maantiivistäjä 50kg 2,5HP Trock
SÄÄSTÄ 5%

Maantiivistäjä 50kg 2,5HP Trock

400,90 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 21,10 €
Norm. 422,00 €
Saatavuus
Varastossa
Trock 50kg 8kN maantiivistäjä on erinomainen työkalu monenlaisiin tiivistystöihin. Tämä tärylätkä on suunniteltu erityisesti maan tiivistämiseen ennen asfaltin, pihakiveyksen, laattojen tai rakennusten pohjien pinnoittamista. Voit saavuttaa jopa 20 cm:n tiivistyssyvyyden ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
ROC-50
EAN
6438168068411
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Rahti 58,80 €

Trock 50kg 8kN maantiivistäjä on erinomainen työkalu monenlaisiin tiivistystöihin. Tämä tärylätkä on suunniteltu erityisesti maan tiivistämiseen ennen asfaltin, pihakiveyksen, laattojen tai rakennusten pohjien pinnoittamista. Voit saavuttaa jopa 20 cm:n tiivistyssyvyyden tällä tärylätkällä.

Maantiivistämisen kannalta on tärkeää, että maaperässä on oikea kosteus. Tärylätkän ajaessa vedellä maaperä säilyttää koostumuksensa ja vesi toimii myös voiteluaineena. Tämä takaa parhaan tiivistystuloksen. Tärylätkä on suunniteltu helpoksi käyttää ja siirtää työmaalla.

Trock tärylätkässä on 2,5 hevosvoiman Loncin-moottori, joka tekee käynnistämisestä helppoa ja tarjoaa voimaa kaikenlaisissa rakennusolosuhteissa. Runko on valmistettu vahvasta teräksestä ja pinnoitettu kestävällä keltaisella maalilla.

Tämän tärylätkän vakiovarusteisiin kuuluu nostokaari, tärinävaimennettu aisa sekä lukittavat kuljetuspyörät, jotka mahdollistavat laitteen helpon siirtelyn ja varastoinnin. Laite on CE-hyväksytty ja täyttää korkeat turvallisuusstandardit.

Tekniset tiedot:
Moottori: Loncin, 154F (bensiini)
Teho: 1.8 kW / 2.5 hv
Nopeus: 20 cm/s
Tiheys: 5300 vpm
Keskipakoisvoima: 8 kN
Tiivistyssyvyys: 20 cm
Käynnistystapa: käsikäynnistin
Tärylevy: 43 x 30 cm
Mitat: 71 x 40 x 62 cm
Paino: 50 kg
Kumikahva
Nostokaari
CE-hyväksytty

Trock 50kg maantiivistäjä on ihanteellinen valinta kotitalouksille ja ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja helposti käytettävän tiivistyslaitteen. Sen pieni kääntösäde mahdollistaa työskentelyn ahtaissakin tiloissa, ja sen kompakti koko tekee siirtelystä vaivatonta.

Näytä lisää tuotteita
Maanmuokkaus tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?