Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Lokerikko QS PRO Organizer 200
Lokerikko QS PRO Organizer 200Lokerikko QS PRO Organizer 200
SÄÄSTÄ 5%

Lokerikko QS PRO Organizer 200

28,49 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,50 €
Norm. 29,99 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Kätevä työkalupakkimainen lokerikkojärjestelmä. QS PRO Organizer 200 on täydellinen ratkaisu työkalujen säilyttämiseen ja järjestämiseen. Tämä patentoitu Qbrick System PRO -lokerikko on erittäin helppokäyttöinen, joten kaikki tarvitsemasi työkalut ovat aina helposti ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
QB-00005
EAN
5901238254409
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kätevä työkalupakkimainen lokerikkojärjestelmä. QS PRO Organizer 200 on täydellinen ratkaisu työkalujen säilyttämiseen ja järjestämiseen. Tämä patentoitu Qbrick System PRO -lokerikko on erittäin helppokäyttöinen, joten kaikki tarvitsemasi työkalut ovat aina helposti saatavilla. Lokerikko on varustettu tiivisteellä kannessa, joka suojaa työkaluja pölyltä ja kosteudelta. Polykarbonaattikansi on erittäin kestävä ja kestää kovaa käyttöä.

Ergonominen kahva mahdollistaa helposti kantamisen ja polyamidisivuliittimet varmistavat, että lokerikot ovat turvallisesti kiinni toisissaan. MFI-versio on varustettu monikerroksisella vaahtomuovilla, johon voi jyrsiä työkaluille sopivat paikat. Tämä vaahtomuovi suojaa täydellisesti käsityökaluja ja sähkötyökaluja vahingoittumiselta tai kolhuilta.

QS PRO Organizer 200 on ihanteellinen valinta ammattilaisille, kuten mekaanikoille, putkimiehille, sähköasentajille ja rakentajille, sekä harrastajille, jotka haluavat pitää työkalunsa järjestyksessä. Voit järjestää työkalusi tehokkaasti ja pitää ne turvassa tämän lokerikon avulla. Hanki QS PRO Organizer 200 ja varmista, että sinulla on aina tarvitsemasi työkalut helposti saatavilla.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?