Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Lokerikko foam QS PRO Organizer 300
Lokerikko foam QS PRO Organizer 300Lokerikko foam QS PRO Organizer 300
SÄÄSTÄ 5%

Lokerikko foam QS PRO Organizer 300

34,83 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,83 €
Norm. 36,66 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Kätevä työkalupakkimainen lokerikkojärjestelmä. QS PRO Organizer 300 on kestävä ja helppokäyttöinen lokerikko, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön tai DIY-projekteihin. Tämä patentoitu Qbrick System PRO -lokerikko on varustettu tiivisteellä kannessa, joka suojaa ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
QB-00003
EAN
5901238255390
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kätevä työkalupakkimainen lokerikkojärjestelmä. QS PRO Organizer 300 on kestävä ja helppokäyttöinen lokerikko, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön tai DIY-projekteihin. Tämä patentoitu Qbrick System PRO -lokerikko on varustettu tiivisteellä kannessa, joka suojaa työkaluja pölyltä ja kosteudelta. Polykarbonaattikansi on erittäin kestävä ja kestää kovaa käyttöä, joten voit olla varma, että lokerikko kestää pitkään.

Ergonominen kahva mahdollistaa helposti kantamisen ja polyamidisivuliittimet varmistavat, että lokerikot ovat turvallisesti kiinni toisissaan. MFI-versio on varustettu monikerroksisella vaahtomuovilla, johon voi jyrsiä työkaluille sopivat paikat. Tämä vaahtomuovi suojaa täydellisesti käsityökaluja ja sähkötyökaluja vahingoittumiselta tai kolhuilta. Voit järjestää työkalusi tehokkaasti ja pitää ne turvassa tämän QS PRO Organizer 300 lokerikon avulla.

Tämä lokerikko on ihanteellinen valinta ammattilaisille, kuten mekaanikoille, putkimiehille, sähköasentajille ja rakentajille, jotka tarvitsevat työkalujaan helposti saatavilla ja suojattuna. Se sopii myös harrastajille, jotka haluavat pitää työkalunsa järjestyksessä ja turvassa. Hanki nyt QS PRO Organizer 300 ja järjestä työkalusi tehokkaasti!

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?