Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Lokerikko foam QS PRO Organizer 100
Lokerikko foam QS PRO Organizer 100Lokerikko foam QS PRO Organizer 100
SÄÄSTÄ 5%

Lokerikko foam QS PRO Organizer 100

28,41 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,49 €
Norm. 29,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Kätevä työkalupakkimainen lokerikkojärjestelmä. Lokerikko foam QS PRO Organizer 100 on huippulaadukas lokerikko, joka tarjoaa erinomaisen säilytysratkaisun työkaluille ja tarvikkeille. Qbrick System PRO -järjestelmä on patentoitu ja helppokäyttöinen. Lokerikon kansi on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
QB-00001
EAN
5901238255376
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kätevä työkalupakkimainen lokerikkojärjestelmä. Lokerikko foam QS PRO Organizer 100 on huippulaadukas lokerikko, joka tarjoaa erinomaisen säilytysratkaisun työkaluille ja tarvikkeille. Qbrick System PRO -järjestelmä on patentoitu ja helppokäyttöinen. Lokerikon kansi on valmistettu erittäin kestävästä polykarbonaatista ja siinä on tiiviste, joka pitää sisällön turvassa ja suojassa. Lokerikossa on myös ergonominen kahva ja polyamidisivuliittimet, jotka takaavat helpon ja nopean pääsyn sisältöön.

MFI-versio tästä lokerikosta on varustettu monikerroksisella vaahtomuovilla, johon voit jyrsiä työkaluille sopivat paikat. Tämä mahdollistaa työkalujen tarkemman järjestelyn ja suojaamisen naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta. Vaahtomuovi suojaa täydellisesti käsityökaluja ja sähkötyökaluja, mikä tekee tästä lokerikosta erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Lokerikon mitat ovat 395 x 295 x 100 mm ja sen tilavuus on 10 litraa. Voit käyttää tätä lokerikkoa esimerkiksi autotallissa, työpajassa, varastossa tai missä tahansa, missä tarvitset hyvän säilytysratkaisun työkaluille ja tarvikkeille. Qbrick System PRO -järjestelmä mahdollistaa myös lokerikoiden helpon pinonnan päällekkäin, mikä säästää tilaa ja helpottaa säilytystä entisestään.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?