Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Lexxa Sukohaaroitin Lapsisuojin 3-osainen
SÄÄSTÄ 5%

Lexxa Sukohaaroitin Lapsisuojin 3-osainen

2,38 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,12 €
Norm. 2,50 €
Saatavuus
Varastossa
3-osainen sähköpistorasiahaaroitin tarjoaa kätevän ja turvallisen ratkaisun useiden sähkölaitteiden liittämiseen samaan pistorasiaan.

Sukohaaroittimessa on kolme pistorasiaa, jotka mahdollistavat useiden laitteiden yhtäaikaisen käytön. Voit liittää esimerkiksi pöytävalaisimet, tietokoneen, televisiot tai muut kodin ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
437423
EAN
6430038495921
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

3-osainen sähköpistorasiahaaroitin tarjoaa kätevän ja turvallisen ratkaisun useiden sähkölaitteiden liittämiseen samaan pistorasiaan.

Sukohaaroittimessa on kolme pistorasiaa, jotka mahdollistavat useiden laitteiden yhtäaikaisen käytön. Voit liittää esimerkiksi pöytävalaisimet, tietokoneen, televisiot tai muut kodin elektroniset laitteet sukohaaroittimeen ja käyttää niitä samanaikaisesti. Tämä auttaa välttämään ylimääräisten jatkojohtojen käyttöä ja pitää johdot siististi järjestyksessä.

Lisäksi sukohaaroitin on varustettu lapsisuojilla, jotka tarjoavat lisäturvaa erityisesti perheissä, joissa on pieniä lapsia. Nämä lapsisuojat estävät lasten sormia ja muita esineitä pääsemästä kosketuksiin virtapiirin kanssa, mikä auttaa ehkäisemään tapaturmia ja sähköiskuja.

Lexxa-merkin sukohaaroittimet tunnetaan laadukkaasta valmistuksestaan ja turvallisuudestaan. Ne täyttävät tarvittavat turvallisuusstandardit ja tarjoavat luotettavan suojan sähköisten laitteiden käytössä.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?