Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Lepotuoli Relax
SÄÄSTÄ 5%

Lepotuoli Relax

122,55 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 6,45 €
Norm. 129,00 €
Saatavuus
Varastossa
Erinomainen tuoli terassilla auringosta nautiskeluun. Tukeva ja kevyt putkirunko. Lepotuoli Relax on todellinen lepotuoli, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja rentoutumiskokemuksen. Se on täydellinen valinta terassille, jossa voit nautiskella auringosta ja ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
HT-B03
EAN
6438168108964
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Erinomainen tuoli terassilla auringosta nautiskeluun. Tukeva ja kevyt putkirunko. Lepotuoli Relax on todellinen lepotuoli, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja rentoutumiskokemuksen. Se on täydellinen valinta terassille, jossa voit nautiskella auringosta ja rauhoittua mukavasti.

Tuolin tukeva ja kevyt putkirunko on valmistettu laadukkaasta alumiinista, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Alumiiniputket ovat halkaisijaltaan 30 mm, mikä takaa tuolin vakauden ja lujuuden.

Relax-lepotuolin kangas on valmistettu textiline-materiaalista, joka on hengittävä ja miellyttävä ihoa vasten. Textiline-kangas on myös kestävää ja helppohoitoista, joten tuoli säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään.

Lepotuolin mitat ovat 152x62x88 cm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa mukavaan istumiseen ja rentoutumiseen. Sen ergonominen muotoilu tukee kehoa optimaalisesti ja tarjoaa miellyttävän istuma-asennon.

Lepotuoli Relax on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia aurinkoisista päivistä terassilla tai pihalla. Sen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin erilaisiin ulkotilojen sisustuksiin, ja sen kestävä rakenne varmistaa sen pitkäaikaisen käytön.

Ominaisuudet:
Alumiiniputket 30mm
Textiline kangas
Koko 152x62x88cm.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?